Loli05
Fanka BB :)
Daj znacHej dziewczyny A ja dzisiaj umówiona do ginekologa bo tak mnie jeszcze jajniki nie bolały zobaczymy przy okazji czy owulacja się zbliża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znacHej dziewczyny A ja dzisiaj umówiona do ginekologa bo tak mnie jeszcze jajniki nie bolały zobaczymy przy okazji czy owulacja się zbliża
Ja dzis testowalam ale dupa,pewbie za wczesnieU mnie tez słoneczko, ale tylko dwa stopnie! Zostałam z młodym dziś w domu i zaraz ruszamy na zakupy, do sali zabaw itp a Ty odpoczywaj.
Kiedy testujesz? [emoji16] u mnie 8 dni po owu i chyba jutro spróbuje. Mam kilka testów wiec co mi tam
Trzymam kciuki za wizytę [emoji4]Hej dziewczyny A ja dzisiaj umówiona do ginekologa bo tak mnie jeszcze jajniki nie bolały zobaczymy przy okazji czy owulacja się zbliża
Wysyłaj wysyłaj , chociaż nie jest źle niby nie ma słońca ale całkiem przyjemnie u mnie dzisiaj [emoji2]Hej Laseczki przesylam wam ogrom sloneczka.. bo tu cieplutko a slyszalam ze w pl mroz... ja 7dpo wiec dzis juz bez drineczkow chociaz zadnych objawow nie mam nawet cycki mnie nie bola...haha chyba tez maja wakacje
Cudeńko [emoji7][emoji7] I słuchaj męża [emoji12][emoji12]Bylam dzis po pare szmatek dla siebie w ciuchu i upolowalam to cudeńko za złotówkę[emoji7]
Ma lekko wybrudzony kołnierzyk, ale poza tym jest w stanie idealnym[emoji4]
Pokazałam mężowi, i mówię mu ze kupiłam bo szkoda było nie wziąć i ze moze komuś oddam, myślałam ze mnie opieprzy ze kupuje teraz takie rzeczy...a On do mnie ze bardzo ładne i żebym nikomu nie oddawała bo Nam sie przyda[emoji173]
Byliśmy też w biedrze po pare rzeczy, i patrzę a moj mąż stoi przy mleku dla dzieci[emoji23] podchodzę i pytam sie co robi, a On mowi ze musze karmić piersią bo mleko drogie[emoji23]Zobacz załącznik 920017
Trzymam kciuki za wyniki [emoji110][emoji110]Ja czekam na wyniki tarczycy wiadomo że będą dopiero koło 20 chociaż oni to potrafią i dużo później wysłać... Ja to już taka jestem że się stresuje wszystkim i już czuję mini stres co ujrzę [emoji14] taki głupi charakter
Poza tym już drugi raz boli mnie mega glowa...
ŁAŁŁ ale ekipa! Przecudnie!!!!!!!!Za dużo piszecie! Znowu mam zaległości
Wczoraj miałam mega emocjonalny dzień
Najpierw prenatalne, brzdąc zdrowy i rośnie jak byk, 6,5cm, termin przesunął się na 05.06.
Zobacz załącznik 920031
A wieczorem koncert! Co to za wspaniałe uczucie tak śpiewać w teatrze
Mam krótkie nagranie fragmentu, jak ktoś ciekawy:
Dzisiaj pół żywa siedzę w pracy
Co u Was?
Super zdjecie i super wystep! Robisz jakies extra badania ze wzgledu na wiek w nhs?interesuja mnie te z krwi po 35 roku zycia co wykrywaja wady genetyczna zamiat aminopunkcji.Oczywiscie napewno nie bedziesz ich potrzebowac ale ciekawi mnie czy proponuja takieZa dużo piszecie! Znowu mam zaległości
Wczoraj miałam mega emocjonalny dzień
Najpierw prenatalne, brzdąc zdrowy i rośnie jak byk, 6,5cm, termin przesunął się na 05.06.
Zobacz załącznik 920031
A wieczorem koncert! Co to za wspaniałe uczucie tak śpiewać w teatrze
Mam krótkie nagranie fragmentu, jak ktoś ciekawy:
Dzisiaj pół żywa siedzę w pracy
Co u Was?
Ja cie pamietam,a raczej zdjecie w twoim nicku,uczysz w szkole chyba tak?jak tam ciaza?Cześć. Kiedys tu pisałam. Dość szybko zaszłam i tak jakoś ciężko było się później wbić na forum. Już kilka razy mialam coś napisać i kasowałam post. Dziewczyny, cieszę się ze wszystkich Waszych dwóch kresek. Tym, które starają się długo, życzę, aby starania jak najprędzej dobiegły końca. Mam w rodzinie przypadki, gdzie dzidziuś pojawiał się po 5,8,a nawet 13 latach starań. Trochę przykro, że po tak długim czasie, ale jednak...
Tak w czwartek idęNiedługo też masz wizytę u endo ?