reklama
MasterKa
Fanka BB :)
Owocnych!!![emoji173]No bez jaj! Czuję jajniki![emoji23] Teraz juz jestem pewna na 100%! ale czemu tak szybko?[emoji23]
No nic, czas zaczac boboseksy[emoji173]
weronika25nk
Czy tylko ja jestem taka głupia i zamiast iść spać zastanawiam się jak moje wyniki tarczycy się zmieniły ? ;P
Nie tylko Ty [emoji23]
Ja za to zamiast spać poczułam ból jak na @ i już wiem ze ona przyjdzie. Znów prawy jajnik boli
1
185097
Gość
Szaleństwa macic i jajników[emoji23]Ja ból jak na @ miałam wczoraj, a do @ jeszcze z 10 dni Więc chyba mamy zbiorowe forumowe szaleństwa macic i jajników
Dobre!![emoji23][emoji23]
weronika25nk
Ja ból jak na @ miałam wczoraj, a do @ jeszcze z 10 dni Więc chyba mamy zbiorowe forumowe szaleństwa macic i jajników
U mnie za 9 dni [emoji85]
rób wczesniej moze tym razem Cie owulka zaskoczyZawsze zaczynam robic testy od 10dc, no ale moze w tym cyklu bedzie wczesniej?[emoji85]
buterrfly
Dzień dobry!
Dziewczyny czy jak idę badać prolaktyne to muszę być na czczo ?
Dziewczyny czy jak idę badać prolaktyne to muszę być na czczo ?
Mam taką nadzieję, że wcale nie jest tak źle.@buterrfly Jeżeli tata dostał tak odległy termin, to może być to dobra informacja. Gdyby podejrzewali, że guzy są nowotworowe to założyliby zieloną kartę i tata musiałby mieć cała diagnostykę w przeciągu 9 tygodni zrobioną.
Dżasta :)
U mnie 2dc i w tym miesiącu zaczynam wątpić , ze coś wyjdzie bo jak pójdę do gina w 10dc i dostanę leki to nie zadziałają one tak szybko, a jeszcze jak dostanę dowcipne to nici z boboseksów w czasie okołoowulacyjnym :/ także przyszły miesiąc mam skreślony , bo to pewnie przez bakterie nic nie wyszło
reklama