reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hej Laseczki przesylam wam ogrom sloneczka.. bo tu cieplutko a slyszalam ze w pl mroz... ja 7dpo wiec dzis juz bez drineczkow :p chociaz zadnych objawow nie mam nawet cycki mnie nie bola...haha chyba tez maja wakacje :p

U mnie tez słoneczko, ale tylko dwa stopnie! Zostałam z młodym dziś w domu i zaraz ruszamy na zakupy, do sali zabaw itp :) a Ty odpoczywaj.
Kiedy testujesz? [emoji16] u mnie 8 dni po owu i chyba jutro spróbuje. Mam kilka testów wiec co mi tam :p

reklama
Bylam dzis po pare szmatek dla siebie w ciuchu i upolowalam to cudeńko za złotówkę[emoji7]
Ma lekko wybrudzony kołnierzyk, ale poza tym jest w stanie idealnym[emoji4]
Pokazałam mężowi, i mówię mu ze kupiłam bo szkoda było nie wziąć i ze moze komuś oddam, myślałam ze mnie opieprzy ze kupuje teraz takie rzeczy...a On do mnie ze bardzo ładne i żebym nikomu nie oddawała bo Nam sie przyda[emoji173]
Byliśmy też w biedrze po pare rzeczy, i patrzę a moj mąż stoi przy mleku dla dzieci[emoji23] podchodzę i pytam sie co robi, a On mowi ze musze karmić piersią bo mleko drogie[emoji23]
InShot_20181127_122649992~2.jpeg

Załączniki

• InShot_20181127_122649992~2.jpeg
    InShot_20181127_122649992~2.jpeg
    95,4 KB · Wyświetleń: 388
Bylam dzis po pare szmatek dla siebie w ciuchu i upolowalam to cudeńko za złotówkę[emoji7]
Pokazałam mężowi, i mówię mu ze kupiłam bo szkoda było nie wziąć i ze moze komuś oddam, myślałam ze mnie opieprzy ze kupuje teraz takie rzeczy...a On do mnie ze bardzo ładne i żebym nikomu nie oddawała bo Nam sie przyda[emoji173]
Byliśmy też w biedrze po pare rzeczy, i patrzę a moj mąż stoi przy mleku dla dzieci[emoji23] podchodzę i pytam sie co robi, a On mowi ze musze karmić piersią bo mleko drogie[emoji23]Zobacz załącznik 920017
Jakie cudo :)

U mnie tez słoneczko, ale tylko dwa stopnie! Zostałam z młodym dziś w domu i zaraz ruszamy na zakupy, do sali zabaw itp :) a Ty odpoczywaj.
Kiedy testujesz? [emoji16] u mnie 8 dni po owu i chyba jutro spróbuje. Mam kilka testów wiec co mi tam :p
Hehe nie testuje .. @ma przyjsc 4 grud. gdyby jej do 6 nie bylo wtedy zatestuje na mikolajki [emoji39] a tak to wychodze z zalozenia ze nie bede testow marnowac

Byliśmy też w biedrze po pare rzeczy, i patrzę a moj mąż stoi przy mleku dla dzieci[emoji23] podchodzę i pytam sie co robi, a On mowi ze musze karmić piersią bo mleko drogie[emoji23]Zobacz załącznik 920017

Niby takie zwykle słówka i zachowania a ile dają radości i jak bardzo uskrzydlają, prawda? [emoji7] ps mąż ma racje - nie oddawaj [emoji16]

Śliczne:-D

Ja czekam na wyniki tarczycy wiadomo że będą dopiero koło 20 chociaż oni to potrafią i dużo później wysłać... Ja to już taka jestem że się stresuje wszystkim i już czuję mini stres co ujrzę [emoji14] taki głupi charakter ;)
Poza tym już drugi raz boli mnie mega glowa...

reklama
Ja czekam na wyniki tarczycy wiadomo że będą dopiero koło 20 chociaż oni to potrafią i dużo później wysłać... Ja to już taka jestem że się stresuje wszystkim i już czuję mini stres co ujrzę [emoji14] taki głupi charakter ;)
Poza tym już drugi raz boli mnie mega glowa...
Niedługo też masz wizytę u endo ?

Do góry