Dżasta :)
Fanka BB :)
O to juz prawie bd miala po @ a ja na 25grudnia :/Łączę sie w bólu. Bo mi @ wypada na 21.12 wiec tez Święta spędzę z okresem[emoji19]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to juz prawie bd miala po @ a ja na 25grudnia :/Łączę sie w bólu. Bo mi @ wypada na 21.12 wiec tez Święta spędzę z okresem[emoji19]
Chyba powinni? Możesz podkoloryzowac i powiedzieć ze Cie boli brzuch a jesteś po ciąży biochemicznej i sie boisz a Twoj lekarz nie odbiera abys mogła do Niego pójść po recepteMój gin poza zasięgiem czy na IP przepisza mi receptę na luteine lub to drugie ?
Będę działać jak dobrze że jesteście bo człowiek w takiej sytuacji glupieje normalnieChyba powinni? Możesz podkoloryzowac i powiedzieć ze Cie boli brzuch a jesteś po ciąży biochemicznej i sie boisz a Twoj lekarz nie odbiera abys mogła do Niego pójść po recepte
A teraz sa przecież te punkty swiatecznej pomocy tam bez problemu powinnas dostać
Pewnie dobry pomysłDziękuję dziewczyny za zrozumienie Azulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ? Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć
Mam.dziewczyny wyniki
Beta 302,75 pierwsza 91,83
Progesteron 10,7 ng/ml
Mówicie czy dobre czy nie?
Ja chętnie [emoji2] bo jak czytam o tych testach owulacyjnych ,badaniach , stresach, ze zaraz @ przyjdzie to mi to za bardzo w głowie siedzi , chociaż staram się podejść na luzie i czytam bo czytam to mimo to jakoś w głowie zostają te informację i jeszcze do tego jakieś dziwne sny mam , ostatnio pisałam, ze okres dostałam i jakieś robaki wyszły ze mnie razem z tym okresem [emoji33] [emoji32]Dziękuję dziewczyny za zrozumienie Azulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ? Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć
Musisz się wspomóc progesteronem bo jest trochę za niski. Masz jakiś duphaston albo luteine?Mam.dziewczyny wyniki
Beta 302,75 pierwsza 91,83
Progesteron 10,7 ng/ml
Mówicie czy dobre czy nie?
Jutro pójdę na pomoc weekendowa niech przepisują rozmawiałam z położna powiedziała że nie ma dramatu i jeśli nic się nie dzieje żeby nie panikowaćMusisz się wspomóc progesteronem bo jest trochę za niski. Masz jakiś duphaston albo luteine?