reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mój gin poza zasięgiem czy na IP przepisza mi receptę na luteine lub to drugie ?
Chyba powinni? Możesz podkoloryzowac i powiedzieć ze Cie boli brzuch a jesteś po ciąży biochemicznej i sie boisz a Twoj lekarz nie odbiera abys mogła do Niego pójść po recepte
A teraz sa przecież te punkty swiatecznej pomocy tam bez problemu powinnas dostać

Chyba powinni? Możesz podkoloryzowac i powiedzieć ze Cie boli brzuch a jesteś po ciąży biochemicznej i sie boisz a Twoj lekarz nie odbiera abys mogła do Niego pójść po recepte
A teraz sa przecież te punkty swiatecznej pomocy tam bez problemu powinnas dostać
Będę działać jak dobrze że jesteście bo człowiek w takiej sytuacji glupieje normalnie

Dziękuję dziewczyny za zrozumienie :) Azulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo ;) może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ? :) Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć :D
Pewnie dobry pomysł;)

Dziękuję dziewczyny za zrozumienie :) Azulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo ;) może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ? :) Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć :D
Ja chętnie [emoji2] bo jak czytam o tych testach owulacyjnych ,badaniach , stresach, ze zaraz @ przyjdzie to mi to za bardzo w głowie siedzi , chociaż staram się podejść na luzie i czytam bo czytam to mimo to jakoś w głowie zostają te informację i jeszcze do tego jakieś dziwne sny mam , ostatnio pisałam, ze okres dostałam i jakieś robaki wyszły ze mnie razem z tym okresem [emoji33] [emoji32]

reklama
Hej kochane! Ja właśnie w tym cyklu wrzuciłam na luz, nie mierzę temperatury, paski owu może 3 zrobiłam "na rozgrzewkę". Ale to pewnie dlatego że już po owu a wtedy kiedy miałam mieć nie miałam jak męża dorwać:rolleyes2:
Też miałam taką nadzieję, że na Święta zrobimy sobie i rodzinie niespodziankę, ale teraz szczerze q to wątpię. I pewnie znowu będą komentarze typu "No już jesteście w takim wieku i tak długo razem...."
Tak mnie to wkurza i przez to też nie lubię Świąt bo ciągle tylko jak nie o dziecku to o pracy dyskusje, ech....:crazy:
Więc sobie czekam na @ jeszcze 10 dni około...
@Martkaaa5 Gratulacje!❤️

Do góry