reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziękuję dziewczyny za zrozumienie :) Azulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo ;) może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ? :) Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć :D

Dziękuję dziewczyny za zrozumienie :) Azulka wiem doskonale że Ty jesteś w tej sytuacji gdzie luz nie koniecznie jest tym super wybawieniem dlatego mi głupio wobec takich staraczek jak Ty siać panikę moimi marnymi 4 cyklami plus faktem że posiadam już dziecko. Ale pesymizmu życiowego jak już mówiłam pozbyć się nie jest łatwo ;) może macie ochotę stworzyć jakiś wątek drugi gdzie będzie omijany temat starań a jedynie pogaduszki o czym popadnie ? :) Do niczego nie namawiam ale może ktoś by był chętny też w takim wątku uczestniczyć :D
Taki wątek byłby super. Ale mysle ze chyba nie ma sensu go tworzyć bo Wy wszystkie zaraz będziecie w ciąży[emoji173] mówię całkiem serio[emoji173]

Ja dołączę jak coś :D

reklama
@Martkaaa5 tak jak dziewczyny mówią: beta super, ale progesteron zdecydowanie za niski, koniecznie weź syntetyczyny.
Jest bardzo dużo historii, że zaprzestanie starań powoduje ciążę. Tylko prawda jest taka, że nawet rezygnacja z testów owu, mierzenia temp., odpuszczenia forum itp. nie spowoduje że oczyścimy głowę. Wewnętrznie i tak to wielkie pragnienie posiadania dziecka jest w nas bardzo silnie zakorzenione. I ja osobiście nie wierzę, że można od tak to sobie postanowić i zadziała.

Do góry