reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja robie takie same zapasy ;P przewaznie w rosmanie jak jest 2+2 to robię zapasy szamponów żeli pod prysznic past do zębów ;P
Tak samo robię zapasy pieluch chusteczek więc moje mieszkanie to w zasadzie taki mini magazyn ;P
U mnie to samo[emoji6]
Mam zrobiony zapas zeli do kąpieli, plynow do płukania, kapsulek do prania na dobre pol roku[emoji23]

reklama
Ja jedynie na black friday kupiłam tacie szczoteczkę soniczną z philipsa bo jego aktualna z Oral B sama się włącza i się kręci do póki się nie rozładuje :D będę miała jeden prezent mniej na święta :D

A Ty w galerii pracujesz?

Niestety tak :( plusem są święta wolne i te niedziele, ale wyprzedaże i okres przed świetami to koszmar. [emoji24][emoji24][emoji24]

Co do cyklu, mam taki sam plan ;) rozgrzeje M. już w niedziele albo poniedziałek, kiedy @ sobie pójdzie [emoji23] niech ćwiczy. Poza tym tyle trzymał te plemniki w sobie, niech je odświeża [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mieszkając w Anglii naprawdę dziwilam się na poczatku skąd ludzie mają na np. firmowe buty Nike itp ale tam naprawdę można w normalny dzień kupić buty za 20 funtów czyli te 100 zł gdzie w Polsce identyczne kosztują 400 zł i na dodatek jakie tam są zarobki że naprawdę na większość cię stać:) jak ja pierwszy raz po pierwszej wypłacie wpadłam do Primarka to nie martwiłam się czy kupić czy nie kupić bo za tydzień była druga wypłata. A tutaj szczerze czekasz na te promocje bo rachunki jedzenie itd. Polska rzeczywistość :)
Primark mają otworzyć w Polsce :D

Niestety tak :( plusem są święta wolne i te niedziele, ale wyprzedaże i okres przed świetami to koszmar. [emoji24][emoji24][emoji24]

Co do cyklu, mam taki sam plan ;) rozgrzeje M. już w niedziele albo poniedziałek, kiedy @ sobie pójdzie [emoji23] niech ćwiczy. Poza tym tyle trzymał te plemniki w sobie, niech je odświeża [emoji23][emoji23][emoji23]
Dokładnie! Przeterminowanym plemnikom mowimy stanowcze NIE!!![emoji123][emoji6][emoji23][emoji16][emoji12]

reklama

Ja niestety w niedzielę nie mam wolnych dni :(

Do góry