reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja robie takie same zapasy ;P przewaznie w rosmanie jak jest 2+2 to robię zapasy szamponów żeli pod prysznic past do zębów ;P
Tak samo robię zapasy pieluch chusteczek więc moje mieszkanie to w zasadzie taki mini magazyn ;P
U mnie to samo[emoji6]
Mam zrobiony zapas zeli do kąpieli, plynow do płukania, kapsulek do prania na dobre pol roku[emoji23]

reklama
Ja jedynie na black friday kupiłam tacie szczoteczkę soniczną z philipsa bo jego aktualna z Oral B sama się włącza i się kręci do póki się nie rozładuje :D będę miała jeden prezent mniej na święta :D

A Ty w galerii pracujesz?

Niestety tak :( plusem są święta wolne i te niedziele, ale wyprzedaże i okres przed świetami to koszmar. [emoji24][emoji24][emoji24]

Co do cyklu, mam taki sam plan ;) rozgrzeje M. już w niedziele albo poniedziałek, kiedy @ sobie pójdzie [emoji23] niech ćwiczy. Poza tym tyle trzymał te plemniki w sobie, niech je odświeża [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja mieszkając w Anglii naprawdę dziwilam się na poczatku skąd ludzie mają na np. firmowe buty Nike itp ale tam naprawdę można w normalny dzień kupić buty za 20 funtów czyli te 100 zł gdzie w Polsce identyczne kosztują 400 zł i na dodatek jakie tam są zarobki że naprawdę na większość cię stać:) jak ja pierwszy raz po pierwszej wypłacie wpadłam do Primarka to nie martwiłam się czy kupić czy nie kupić bo za tydzień była druga wypłata. A tutaj szczerze czekasz na te promocje bo rachunki jedzenie itd. Polska rzeczywistość :)
Primark mają otworzyć w Polsce :D

Niestety tak :( plusem są święta wolne i te niedziele, ale wyprzedaże i okres przed świetami to koszmar. [emoji24][emoji24][emoji24]

Co do cyklu, mam taki sam plan ;) rozgrzeje M. już w niedziele albo poniedziałek, kiedy @ sobie pójdzie [emoji23] niech ćwiczy. Poza tym tyle trzymał te plemniki w sobie, niech je odświeża [emoji23][emoji23][emoji23]
Dokładnie! Przeterminowanym plemnikom mowimy stanowcze NIE!!![emoji123][emoji6][emoji23][emoji16][emoji12]

reklama

Ja niestety w niedzielę nie mam wolnych dni :(

Do góry