reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ten caly Black Friday jest tylko po to aby niepotrzebnie kase wydać na rzeczy, ktore w sumie nie sa Nam potrzebne[emoji43][emoji23]
Dlatego ja ide tylko do Rossmanna i spożywczego[emoji38] taki bede miala black friday[emoji38]
Racja :) niby promocje a ja zawsze szłam na zakupy dzień później i jeszcze lepiej korzystałam:) to tylko marketing :)

reklama
Ale u Nas w Polsce te promocje to pikus w porownaniu z promocjami jakie sa za granicą. U Nas moze maksymalnie rzeczy poprzeceniają o 50%, gdzie za granicą promocje sięgają nawet 90%![emoji16]
A ludzie u Nas korzystają bo naiwnie mysla ze zrobią interes życia korzystając z tych marnych promocji[emoji38]

Tylko ze u nas dwa dni przed przecena podniosą o 60 % ceny i robią promocje z tej wyższej w rezultacie sprzedając po norlamnej no ale kobieta zobaczy 60% przecena to już nie ważna reszta :D:D:D

Ja sama lubie promocje. Ale korzystam z Nich rozsadnie.
Uwielbiam promocje sezonowe. Czyli buty zimowe, kurtki kupuję zazwyczaj po zimie, gdy kozaki ze 150 zl przecenione sa nawet na 50 zl. I w ten sposob mam buty na przyszly sezon zimowy za grosze. Lubię tez promocje na chemię do domu. Zawsze kupuje wiecej proszków, płynów do ubran gdy sa przecenione i mam zapas na kilka miesięcy[emoji106]

Uwielbiam promocje sezonowe. Czyli buty zimowe, kurtki kupuję zazwyczaj po zimie, gdy kozaki ze 150 zl przecenione sa nawet na 50 zl. I w ten sposob mam buty na przyszly sezon zimowy za grosze. Lubię tez promocje na chemię do domu. Zawsze kupuje wiecej proszków, płynów do ubran gdy sa przecenione i mam zapas na kilka miesięcy[emoji106]
Ja mieszkając w Anglii naprawdę dziwilam się na poczatku skąd ludzie mają na np. firmowe buty Nike itp ale tam naprawdę można w normalny dzień kupić buty za 20 funtów czyli te 100 zł gdzie w Polsce identyczne kosztują 400 zł i na dodatek jakie tam są zarobki że naprawdę na większość cię stać:) jak ja pierwszy raz po pierwszej wypłacie wpadłam do Primarka to nie martwiłam się czy kupić czy nie kupić bo za tydzień była druga wypłata. A tutaj szczerze czekasz na te promocje bo rachunki jedzenie itd. Polska rzeczywistość :)

Ja robie takie same zapasy ;P przewaznie w rosmanie jak jest 2+2 to robię zapasy szamponów żeli pod prysznic past do zębów ;P
Tak samo robię zapasy pieluch chusteczek więc moje mieszkanie to w zasadzie taki mini magazyn ;P

Ale u Nas w Polsce te promocje to pikus w porownaniu z promocjami jakie sa za granicą. U Nas moze maksymalnie rzeczy poprzeceniają o 50%, gdzie za granicą promocje sięgają nawet 90%![emoji16]
A ludzie u Nas korzystają bo naiwnie mysla ze zrobią interes życia korzystając z tych marnych promocji[emoji38]
W smyku np niby jest ta promocja... A raczej oszustwo [emoji16] wyższa cena skreslona, a zostawiona taka jak zawsze [emoji38] no to faktycznie, nic tylko kupować [emoji39]

No z Polskimi zarobkami to ciężko aby moc godnie żyć. No chyba ze ktoś jest na wysokim stanowisku.
U Nas mąż zarabia na tyle aby Nas utrzymać, i jeszcze pare groszy udaje sie Nam odłożyć. Ale niestety nie mozemy sobie pozwolic na zakupy ubrań, czy butów co miesiąc w takich normalnych sklepach. Ja dla siebie kupuje ubrania w ciuchu, i naprawdę kupuje super ciuchy za grosze. I moge sobie w ten sposob pozwolic na takie zakupy kilka razy w miesiącu. Dla meza kupujemy w sieciowkach, bo dla Niego ciezko cos w ciuchu znaleźć. Buty tez staramy sie kupować przy wiekszych promocjach. I w ten sposob udaje sie Nam trochę zaoszczędzić.
Mam nadzieje ze mi od Nowego Roku uda sie znaleźć jakąś pracę.

reklama
W smyku np niby jest ta promocja... A raczej oszustwo [emoji16] wyższa cena skreslona, a zostawiona taka jak zawsze [emoji38] no to faktycznie, nic tylko kupować [emoji39]
U nich zabawki to kosztują miliony monet zawsze ;P ale za to potrafią mieć dobre promocje na ubrania ja większość rzeczy mam od nich i jakoś je lubię trafiam zawsze dobrze :)

Do góry