MOTYLEK66
Fanka BB :)
chodzi mi o mój przypadekA mnie tak zastanawia po czym stwierdziłaś że nie jest możliwe zajścia w ciążę? Masakra to jest bardziej skomplikowane niż myślałam. Hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodzi mi o mój przypadekA mnie tak zastanawia po czym stwierdziłaś że nie jest możliwe zajścia w ciążę? Masakra to jest bardziej skomplikowane niż myślałam. Hehe
Nawet był tutaj ostatnio temat owulacji zaraz po okresie. Chyba 3 dni po. I dziewczyny pisały o tym że endometrium nie ma szans urosnąć na tyle aby zarodek miał szansę się zagnieździć. To ważna rzecz przy staraniach ciężko jest powiedzieć kiedy masz ta owulację jeśli sama nie wiesz to jedynie testy lub monitoring jeśli chcesz się dowiedzieć.A mnie tak zastanawia po czym stwierdziłaś że nie jest możliwe zajścia w ciążę? Masakra to jest bardziej skomplikowane niż myślałam. Hehe
Też na to dzisiaj wpadłam. :-)Dziewczyny mi to się już w głowie przewraca [emoji23] wpisuje w google każdy możliwy temat o staraniach i wyczytałam ze test owu może wcześniej wykrywać ciąże niż hcg ale nie musi [emoji23] i tak sobie myśle... ile to kobiet stworzyło dziwnych teorii by sobie pomoc jakoś sprawdzić wcześniej czy jest fasolka czy nie ma [emoji85]
Bardzo ważne info dziękuję Bede się odzywać jak tamNawet był tutaj ostatnio temat owulacji zaraz po okresie. Chyba 3 dni po. I dziewczyny pisały o tym że endometrium nie ma szans urosnąć na tyle aby zarodek miał szansę się zagnieździć. To ważna rzecz przy staraniach ciężko jest powiedzieć kiedy masz ta owulację jeśli sama nie wiesz to jedynie testy lub monitoring jeśli chcesz się dowiedzieć.
Są pozytywne jak się jest w ciąży ale czy wychodzą przed ciążowymi to nie wiem [emoji14]Dziewczyny mi to się już w głowie przewraca [emoji23] wpisuje w google każdy możliwy temat o staraniach i wyczytałam ze test owu może wcześniej wykrywać ciąże niż hcg ale nie musi [emoji23] i tak sobie myśle... ile to kobiet stworzyło dziwnych teorii by sobie pomoc jakoś sprawdzić wcześniej czy jest fasolka czy nie ma [emoji85]
Najlepiej będzie jeśli bedziesz regularnoe współzyc od 10dc aż do końca cyklu[emoji5]Właśnie niereguralne z wyliczeń najkrótszy dzień cyklu 26 a najdłuższy 35 czyli :26-20=5 a 35-11=24 ( z ostarnich 12 miesiecy). Dni płodne między 5 dc a 24 dc. Ostatni okres spóźnił się w sumie 4 dni więc 14 .11.2018 a zakończył 18.11.2018 . Czy gdy wspolzylam dzisiaj 19.11 z mężem 6dc to jest możliwość zajścia w ciążę. Z góry dziękuję
Kup sobie test owulacyjny jak nie wiesz kiedy masz owu.Właśnie niereguralne z wyliczeń najkrótszy dzień cyklu 26 a najdłuższy 35 czyli :26-20=5 a 35-11=24 ( z ostarnich 12 miesiecy). Dni płodne między 5 dc a 24 dc. Ostatni okres spóźnił się w sumie 4 dni więc 14 .11.2018 a zakończył 18.11.2018 . Czy gdy wspolzylam dzisiaj 19.11 z mężem 6dc to jest możliwość zajścia w ciążę. Z góry dziękuję
Codziennie też wchodzi w grę czy co 2 dzień?Najlepiej będzie jeśli bedziesz regularnoe współzyc od 10dc aż do końca cyklu[emoji5]
Kup testy owulacyjne, one Ci pomogą określić kiedy mniej wiecej ta owulacja będzie[emoji5]
O kochana ja przerabialam ten watek z testami owu w zeszlym cyklu,wychodzily mi mocne ale nie pozytywne a okres sie spoznil 4 dni,najlepiej to by bylo zostawic gdzies cialo do czasu okresu i wrocicDziewczyny mi to się już w głowie przewraca [emoji23] wpisuje w google każdy możliwy temat o staraniach i wyczytałam ze test owu może wcześniej wykrywać ciąże niż hcg ale nie musi [emoji23] i tak sobie myśle... ile to kobiet stworzyło dziwnych teorii by sobie pomoc jakoś sprawdzić wcześniej czy jest fasolka czy nie ma [emoji85]