1
185097
Gość
Ja mam[emoji5] masz w tubie czy aplikatorach?Ja zainwestowałam w ten żel Conseive Plus. Zobaczymy od kolejnego cyklu czy coś zdziała.
Któraś używa?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam[emoji5] masz w tubie czy aplikatorach?Ja zainwestowałam w ten żel Conseive Plus. Zobaczymy od kolejnego cyklu czy coś zdziała.
Któraś używa?
Ja nie ale jak w tym cyklu nie zaskoczy to pomysle nad kupnem na nastepny cyklJa zainwestowałam w ten żel Conseive Plus. Zobaczymy od kolejnego cyklu czy coś zdziała.
Któraś używa?
Ja mam[emoji5] masz w tubie czy aplikatorach?
I tu sie mylisz[emoji5] go stosuje sie tez dowcipnie, dlatego pytalam czy masz w tubie czy aplikatorach. Zel poprawia ruch plemnikow, przedłuża żywotność i ułatwia im dojscie do celu, on dziala na zasadzie Naszego sluzu plodnego ktory jest potrzebny plemnikom. I jego zastosowanie tylko na zewnetrzne narzady plciowe jest poniekad bez sensu, bo tego zelu jest wtedy za malo aby on mial tym plemnikom pomoc. Dlatego wymyslono tez wersje z aplikatorami które stosuje sie dopochwowo. Ja mam zel w tubie bo akurat w aplikatorach nie bylo, i pomagam sobie najmniejszymi strzykawkami. Nabieram trochę zelu do strzykawki i stosuje to dopochwowo. Teraz mam nadzieje ze kupie juz w aplikatorach, bo moj maz sie ze mnie smieje jak mnie widzi ze strzykawka w pipce[emoji23] ale jakos trzeba sobie radzic[emoji5]W tubie. Jakoś sobie poradzimy bez aplikatorze mam nadzieje. Poza tym to i tak do użytku zewnetrznego więc po co aplikator to nie wiem.
W GEMINI teraz po 59 zł taki żel to nawet spoko cena.
Piękna beta[emoji173] Gratuluje[emoji173]Cześć dziewczyny, nigdy sie nie udzielałam tutaj ale czytam was nałogowo, 15.11 robiłam betę i wyszło 77,43 i dopiero jutro ide na kolejna, ale powiedzcie mi czy to czasem nie jest za mało ? Zaczynam troche wariować
Dobry wynik a tak naprawdę najważniejszy jest przyrost. Wpadnij na lipcowe mamyCześć dziewczyny, nigdy sie nie udzielałam tutaj ale czytam was nałogowo, 15.11 robiłam betę i wyszło 77,43 i dopiero jutro ide na kolejna, ale powiedzcie mi czy to czasem nie jest za mało ? Zaczynam troche wariować
Piękna beta[emoji173] Gratuluje[emoji173]
Ile dni po ja robiłaś?
Już sie coś dzieję[emoji5] myślę ze w ciagu 2 dni najbliższych bedzie pozytyw[emoji5]No dobra, na płytkowym wyszły dwie. Choć wynik negatywny to jestem spokojniejsza, bo już miałam dziwne myśliZobacz załącznik 917616