reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Dziewczyny! Na zewnątrz śluzu nie mam, ale przy sprawdzaniu szyjki - patrzę a tam co prawda biały ale rozciągliwy śluz! Może jest szansa na owulacje [emoji16]

Cześć dziewczyny, nigdy sie nie udzielałam tutaj ale czytam was nałogowo, 15.11 robiłam betę i wyszło 77,43 i dopiero jutro ide na kolejna, ale powiedzcie mi czy to czasem nie jest za mało ? Zaczynam troche wariować :(
Wynik jak najbardziej dobry [emoji6] ale wazniejszy jest przyrost [emoji6]

Czy was na owu bola zarabiscie plecy?tak sobie mysle ze jak sa dni plodne i ta szyjka jest otwarta jak na tych zdjeciach,no to jak facet konczy to to nasienie idzie w szyjke nie?do srodka w otworek?to go powinno mniej wyciec bo tam sie powinno glebiej pozostawic?

reklama
Czy was na owu bola zarabiscie plecy?tak sobie mysle ze jak sa dni plodne i ta szyjka jest otwarta jak na tych zdjeciach,no to jak facet konczy to to nasienie idzie w szyjke nie?do srodka w otworek?to go powinno mniej wyciec bo tam sie powinno glebiej pozostawic?

Ja zauważyłam, ze jak leżę po seksie minimum pół h to zdecydowanie mniej wypływa później. Wczoraj tak miałam np, a co do pleców to nie pomogę. Mnie zawsze bolą na @

Do góry