8Ania8
Fanka BB :)
i wyszło 1.4 i to kiepsko podobno jest1.730 a norma jest od 1.180 do 9.160
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i wyszło 1.4 i to kiepsko podobno jest1.730 a norma jest od 1.180 do 9.160
Bzykaj sie[emoji5][emoji16]Dziewczyny! Na zewnątrz śluzu nie mam, ale przy sprawdzaniu szyjki - patrzę a tam co prawda biały ale rozciągliwy śluz! Może jest szansa na owulacje [emoji16]
Bzykaj się nie pytaj a który masz teraz DC?Dziewczyny! Na zewnątrz śluzu nie mam, ale przy sprawdzaniu szyjki - patrzę a tam co prawda biały ale rozciągliwy śluz! Może jest szansa na owulacje [emoji16]
Wynik jak najbardziej dobry [emoji6] ale wazniejszy jest przyrost [emoji6]Cześć dziewczyny, nigdy sie nie udzielałam tutaj ale czytam was nałogowo, 15.11 robiłam betę i wyszło 77,43 i dopiero jutro ide na kolejna, ale powiedzcie mi czy to czasem nie jest za mało ? Zaczynam troche wariować
Bzzzzzzyyyykaj sie moze sie udaDziewczyny! Na zewnątrz śluzu nie mam, ale przy sprawdzaniu szyjki - patrzę a tam co prawda biały ale rozciągliwy śluz! Może jest szansa na owulacje [emoji16]
Bzzzzzzyyyykaj sie moze sie uda
Noo ja tez wlasnie nie wiem,dzis rano byly sexy,potem zrobilam test owu i wyszedl pozytyw,i nie wiem czy jutro slaba armia czy pojutrze z lepszym dowodzacym hahaHahah [emoji16] starania były dziś po północy [emoji16] nie wiem czy poprawiać teraz czy jednak jutro by wzmocnić armie [emoji16]
Czy was na owu bola zarabiscie plecy?tak sobie mysle ze jak sa dni plodne i ta szyjka jest otwarta jak na tych zdjeciach,no to jak facet konczy to to nasienie idzie w szyjke nie?do srodka w otworek?to go powinno mniej wyciec bo tam sie powinno glebiej pozostawic?