reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hehe też tak mam z testem :-) kupiłam w czerwcu bo okres mi się spóźnial kilka dni i miałam następnego dnia rano zrobić a wtedy przyszła @ i ten jeden test leży od tego czasu bo @ jak w zegarku ;-) może uda mi się go wykorzystać zanim się przeterminuje haha :-)

No to miejmy nadzieję, że uda nam się je wykorzystać przed końcem terminu ważności :D

reklama
Wiec tak ci co nie wierzyli ze mozna miec 3 dni po okresie owulacje to jest teraz dowód na to (chyba) wlasnie dostaje chyba okres tydzień wczesniej masakra jakaś jeszcze nigdy tak nie mialam i sama nie wierzylam mialyscie racje jezeli owulacja jest szybciej to okres tez dziś mija 14 dzien mniej wiecej od owulacji i co od rana plamienie na razie leci mi brązowy śluz ale zobaczymy co będzie dalej ale mysle ze za niedługo poleci krew bo czuje normalnie więc@ przyszla w tym miesiącu bez uprzedzenia wczesniejszego zero bólów itd dxis rano tylko lekko zaczelam czuć ze brzuch zaczyna boleć a zawsze 3dni przed boli....ten cykl mam ale pokrecony zacznam 5:dry:
Nikt nie napisał, że jest to niemożliwe tylko, że endometrium pewnie słabe i ciężko będzie miał się zagniezdzic zarodek :)

Nikt nie napisał, że jest to niemożliwe tylko, że endometrium pewnie słabe i ciężko będzie miał się zagniezdzic zarodek :)
Mi chodzi o tych co nie wierzyli ze owu tak wcześnie bo nawet lekarz nie dowierzal i mowil ze czasem nam sie wydaje ze jest a tak naprawde jest duzo później...tylko teraz pytanie co bedzie jezeli zawsze bede miala tak wczesnie ...no zalamie sie poprostu

Przyszła mi część wyników które zlecił mi endo. Przeciwciała do nietolerancji glutenu i coś tam prawidłowe więc wychodzi na to że go toleruje do tego witamina D poziom niewystarczający mam 22 a od 30 jest ok ale to już biorę miesiąc ta witaminę ciekawe czy mi powie że mam większa dawkę brać.

Mi chodzi o tych co nie wierzyli ze owu tak wcześnie bo nawet lekarz nie dowierzal i mowil ze czasem nam sie wydaje ze jest a tak naprawde jest duzo później...tylko teraz pytanie co bedzie jezeli zawsze bede miala tak wczesnie ...no zalamie sie poprostu

Owu zaraz po @? Super sprawa! Szybciej owu, szybsze cykle. Ja bym chciała skrócić moje cykle choc o tydzien [emoji23]

Owu zaraz po @? Super sprawa! Szybciej owu, szybsze cykle. Ja bym chciała skrócić moje cykle choc o tydzien [emoji23]
Takie szybkie owulacje wcale nie sa takie super. Tak jak Lovi pisała kilka razy, przy tak szybkiej owulacji nie ma kiedy urosnac endometrium, i tym samym potencjalny zarodek moze mieć duze problemy z zagniezdzeniem.

Blondi a może spróbuj z suplementami typu Ovarin, bądź Miovarian, Castagnus? One pomagają utrzymać prawidłową gospodarkę hormonalną u kobiet. Może pomogą Ci wyregulować cykle? Czytałam ze wielu kobietom pomogly.
A moze to tylko taki jednorazowy wybryk? Może w nastepnym cyklu juz owulacja będzie we wlasciwym czasie?

reklama
Do góry