reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
Wow super!:)

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
Wszystkiego najlepszego! Ja też z listopada, tylko trochę później[emoji3]

Dziewczyny widze jakis czarny humor sie tu dziś wkradl.
Kazda dostaje kopa w tyłek i działamy dalej[emoji8]
Masz rację, nie ma co smutac, tylko działać! Kto testuje niedługo? Ja we wt lub środę!!! Ale ten cykl raczej odpuszczam, bo prolaktyne dopiero od 20dc zaczęłam zbijać, no i chyba owu w ogóle nie było... Za to pryszcze zniknęły od kiedy bromergon biorę[emoji120] [emoji120]

Hej Kochane :* trochę się opuściłam i nie dam rady nadrobić tych 40 stron :( jak tam są jakieś kreseczki z ostatniego tygodnia? Ja w tym cyklu wszystko olewam, schowałam termometr, nie pilnuje płodnych, nie zaglądam w aplikację, nie notuje kiedy były ❤️, nawet nie wiem dokładnie, który mam dc, jedyne co pamiętam to to, że w dniu moich urodzin powinnam być w trakcie @ i tyle. Chyba z takim podejściem pociągnie do końca roku bo już szkoda mi czasu na zamartwianie się. Pozdrawiam Was wszystkie! ;)

Ja mam w srode usg,ide podejzec co moje pecherzyki robia i czy wogole sa...wogole czuje sie jakbym sie sama leczyla w uk,bez zadnego lekarza,skierowan,:( cud ze sobie skan sama znalazlam prywatnie:(

No złote dziecko! ❤️ Aż wierzyć się nie chce ;) moje co godzinę potrafiły się budzić :p

Ta, moje panny teraz też muszę po 11 zwlekać z wyr w weekend i jeszcze pretensje, że nie wyspane :p

Kurde, czekam na M, mamy jechać do znajomych a ten se pojechał na motorze i przepadł :p
Rozumiem go bo my też właśnie z moto wróciliśmy :D:)

Super niespodzianka [emoji4] Ja z okazji urodzin Kochana życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego , uśmiechu, zdrowia i miłości [emoji7]

Ja dzisiaj za to piekłam ciasteczka i się leniwiłam [emoji6]

Ja mam w srode usg,ide podejzec co moje pecherzyki robia i czy wogole sa...wogole czuje sie jakbym sie sama leczyla w uk,bez zadnego lekarza,skierowan,:( cud ze sobie skan sama znalazlam prywatnie:(
Trzymam kciuki, to najpierw sprawdzasz czy rosną a potem czy pękną? A jak z badaniami hormonów w UK, też nie chcą robić?
Rozumiem cię doskonale, ja tak sobie prolaktyne sama zdiagnozowalam, bo mój gin twierdził że się ją zbija dopiero jak jest w setkach. Ale byłam twarda i wywalczylam od niego recepte... Koszmar za granicą się leczyć...

reklama
Hej Kochane :* trochę się opuściłam i nie dam rady nadrobić tych 40 stron :( jak tam są jakieś kreseczki z ostatniego tygodnia? Ja w tym cyklu wszystko olewam, schowałam termometr, nie pilnuje płodnych, nie zaglądam w aplikację, nie notuje kiedy były ❤️, nawet nie wiem dokładnie, który mam dc, jedyne co pamiętam to to, że w dniu moich urodzin powinnam być w trakcie @ i tyle. Chyba z takim podejściem pociągnie do końca roku bo już szkoda mi czasu na zamartwianie się. Pozdrawiam Was wszystkie! ;)

I takie podejście chyba jest najlepsze :yes:
Nim się obejrzysz to pewnie będziesz się zastanawiała gdzie jest @ jak nie przyjdzie i bd II :biggrin2:

Do góry