reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ale się zdenerwowalam z rana :mad:wstawilam na fb zdjęcie ze spaceru z mężem i koleżanka która ostatni raz widziała mnie dwa lata temu napisała komentarz "czyżby rodzinka się powiekszala" tylko nie wiem po czym to stwierdziła jak widać nas tylko do ramion.... :mad: komentarz usunięty a do niej napisałam wiadomość....
Za ludźmi nie nadążysz... [emoji58] ostatnio coraz częściej zauważam, ze ludzie gadają co im ślina na język przyniesie [emoji58]

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]

Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
Wdzystkiego najlepszego z okazji urodzin[emoji8] spełnienia marzeń i duzo milosci[emoji173]

No ja miałam wczoraj i przedwczoraj taki śluz a kilka dni temu brzuch mnie bolał tak ostro i kręgosłup , że masakra i na drugi dzień też tak czułam :/
A boboseksy były u nas zaraz po @ ostatnie a tak to się kłócimy ostatnio i jest napięta atmosfera i nikt nie wychodzi z inicjatywą boboseksów a mam owulację , ale z drugiej str martwie się czy sobie poradzimy finansowo, nie mamy jeszcze swojego mieszkania a jak bd mieć i jeszcze dzidziuś to nie wiem czy podołamy :(
Jak już dzidzia pojawi się w brzuszku to na prawde człowiek widzi rozwiązanie w każdej sytuacji. A przed zawsze się będzie zamartwiał czy sobie poradzi :)

Ani jednego jeszcze [emoji23] Ale jeden mocno "napuchniety " widać, że niebawem wyjdzie... Tylko kiedy? też trzeba smarowac dziasla, bo czasem miałczy w ciągu dnia [emoji849] No i produkcja śliny taka, że hohoho... No i może przez te zeby nie może zasnąć i chodzi tak późno spać, bo wczoraj z wieczora była histeria przed spaniem
To ja już Ci współczuję ;P

W takim razie spełnienia marzeń :) dobrze jest mieć takich ludzi przy sobie którzy potrafią robić takie rzeczy niespodzianki :)

Zdrówka i szczęścia i dzidziusia :-*

reklama
Wszystkiego najlepszego❤:):*

Do góry