reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Trzymam kciuki, to najpierw sprawdzasz czy rosną a potem czy pękną? A jak z badaniami hormonów w UK, też nie chcą robić?
Rozumiem cię doskonale, ja tak sobie prolaktyne sama zdiagnozowalam, bo mój gin twierdził że się ją zbija dopiero jak jest w setkach. Ale byłam twarda i wywalczylam od niego recepte... Koszmar za granicą się leczyć...
W pl powiedziano mi ze niby mam raz owu raz nie i dala mi clostilberg.a tu nic,wyprosilam jeden skan i i tak byl podczas okresu i mi nic nie powiedzielj,teraz ide prywatnie na skan zeby sie cokolwiek dowiedziec o jakis zastrzykach nie mam co marzyc,zobacze czy clo ruszylo owu. Nie lapie sie podobno do cliniki nieplodnosci bo mam juz dziecko,wiec nie wiem co mam ze soba zrobic,probowac lub leczyc sie w pl...

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
No to spełnienia czego tylko sobie zapragniesz :)

W pl powiedziano mi ze niby mam raz owu raz nie i dala mi clostilberg.a tu nic,wyprosilam jeden skan i i tak byl podczas okresu i mi nic nie powiedzielj,teraz ide prywatnie na skan zeby sie cokolwiek dowiedziec o jakis zastrzykach nie mam co marzyc,zobacze czy clo ruszylo owu. Nie lapie sie podobno do cliniki nieplodnosci bo mam juz dziecko,wiec nie wiem co mam ze soba zrobic,probowac lub leczyc sie w pl...
Masakra, to jak już masz jedno to znaczy że więcej ci się nie należy?? My jeśli dojdziemy do etapu kliniki to na bank w pl.
Tu mi jedna gin(swoja droga ginekolog- endokrynolog!!!), widząc wyniki krwi, powiedziala że idealne, więc musiałam sama sobie pójść do endo ze zdiagnozowanym Hashimoto, żeby mi zbił tsh, no i teraz u innego gina prolaktyne. Także wyniki były idealne, poza TSH i Prolaktyna, takie drobiazgi[emoji23] [emoji23]

reklama
Do góry