reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
Wow super!:)

reklama
Cześć dziewczynki [emoji173] jak Wam mija niedziela?[emoji1] ja dzis odsypiam wczorajszą noc bo przyjaciółka zorganizowała mi imprezę niespodziankę z okazji urodzin [emoji1] na odległość z moim małżonkiem to ogarniali [emoji1] niespdzinka mega była[emoji1] wszystko skrupulatnie zaplanowali [emoji1] nawet jak tort wchodził to w tym momencie mąż się z nami połączył przez wideo rozmowe [emoji1] także moje zaskoczenie było OGROMNE i do dziś mnie trzyma [emoji1]
Wszystkiego najlepszego! Ja też z listopada, tylko trochę później[emoji3]

Dziewczyny widze jakis czarny humor sie tu dziś wkradl.
Kazda dostaje kopa w tyłek i działamy dalej[emoji8]
Masz rację, nie ma co smutac, tylko działać! Kto testuje niedługo? Ja we wt lub środę!!! Ale ten cykl raczej odpuszczam, bo prolaktyne dopiero od 20dc zaczęłam zbijać, no i chyba owu w ogóle nie było... Za to pryszcze zniknęły od kiedy bromergon biorę[emoji120] [emoji120]

Hej Kochane :* trochę się opuściłam i nie dam rady nadrobić tych 40 stron :( jak tam są jakieś kreseczki z ostatniego tygodnia? Ja w tym cyklu wszystko olewam, schowałam termometr, nie pilnuje płodnych, nie zaglądam w aplikację, nie notuje kiedy były ❤️, nawet nie wiem dokładnie, który mam dc, jedyne co pamiętam to to, że w dniu moich urodzin powinnam być w trakcie @ i tyle. Chyba z takim podejściem pociągnie do końca roku bo już szkoda mi czasu na zamartwianie się. Pozdrawiam Was wszystkie! ;)

Ja mam w srode usg,ide podejzec co moje pecherzyki robia i czy wogole sa...wogole czuje sie jakbym sie sama leczyla w uk,bez zadnego lekarza,skierowan,:( cud ze sobie skan sama znalazlam prywatnie:(

No złote dziecko! ❤️ Aż wierzyć się nie chce ;) moje co godzinę potrafiły się budzić :p

Ta, moje panny teraz też muszę po 11 zwlekać z wyr w weekend i jeszcze pretensje, że nie wyspane :p

Kurde, czekam na M, mamy jechać do znajomych a ten se pojechał na motorze i przepadł :p
Rozumiem go bo my też właśnie z moto wróciliśmy :D:)

Super niespodzianka [emoji4] Ja z okazji urodzin Kochana życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego , uśmiechu, zdrowia i miłości [emoji7]

Ja dzisiaj za to piekłam ciasteczka i się leniwiłam [emoji6]

Ja mam w srode usg,ide podejzec co moje pecherzyki robia i czy wogole sa...wogole czuje sie jakbym sie sama leczyla w uk,bez zadnego lekarza,skierowan,:( cud ze sobie skan sama znalazlam prywatnie:(
Trzymam kciuki, to najpierw sprawdzasz czy rosną a potem czy pękną? A jak z badaniami hormonów w UK, też nie chcą robić?
Rozumiem cię doskonale, ja tak sobie prolaktyne sama zdiagnozowalam, bo mój gin twierdził że się ją zbija dopiero jak jest w setkach. Ale byłam twarda i wywalczylam od niego recepte... Koszmar za granicą się leczyć...

reklama
Hej Kochane :* trochę się opuściłam i nie dam rady nadrobić tych 40 stron :( jak tam są jakieś kreseczki z ostatniego tygodnia? Ja w tym cyklu wszystko olewam, schowałam termometr, nie pilnuje płodnych, nie zaglądam w aplikację, nie notuje kiedy były ❤️, nawet nie wiem dokładnie, który mam dc, jedyne co pamiętam to to, że w dniu moich urodzin powinnam być w trakcie @ i tyle. Chyba z takim podejściem pociągnie do końca roku bo już szkoda mi czasu na zamartwianie się. Pozdrawiam Was wszystkie! ;)

I takie podejście chyba jest najlepsze :yes:
Nim się obejrzysz to pewnie będziesz się zastanawiała gdzie jest @ jak nie przyjdzie i bd II :biggrin2:

Do góry