reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
No wlasnie mam dosc regularny,ale mialam plamienie tak z 9 dni przed okresem i nawet krew troche byka jeden dzien.i teraz tak mysle czy to byl okres...ale troche za szybko,pierwszy raz bralam clostilberg na wywolanie owu moze to mi tak skrocilo cykl...w poniedzialek mam usg moze cos sie dowiem,chyba ze @ przyjdzie to mi nie wiem czy zrobia.nie wiem czy sie w okresie robi dopochwowe usg?? Brr

No wlasnie mam dosc regularny,ale mialam plamienie tak z 9 dni przed okresem i nawet krew troche byka jeden dzien.i teraz tak mysle czy to byl okres...ale troche za szybko,pierwszy raz bralam clostilberg na wywolanie owu moze to mi tak skrocilo cykl...w poniedzialek mam usg moze cos sie dowiem,chyba ze @ przyjdzie to mi nie wiem czy zrobia.nie wiem czy sie w okresie robi dopochwowe usg?? Brr
Może owulacja była szybciej... I może to był okres.. A ile plamilas dni? Tylko jeden ?

Może owulacja była szybciej... I może to był okres.. A ile plamilas dni? Tylko jeden ?
Mialam brazowe skape plamienie pierwszy dzien a pozniej jeden dzien krew ale zero skrzepow,no i potem brazowe plamienia na wkladke by wystarczylo dziennie ,i tak przez 8 dni.myslalam ze to implantacja ale testy sa negatywne a juz 3 dni po terminie jestem.jesli to byl okres to sie wkurze bo nie oszedzalam w sexacj zeby czegos nie uszkodzic a noze owu przegapilam,ehh i jeszcze tabletki mialam brac po okresie i tez nie bralam bo co to za okres byl.no coz dupa dupa i jeszcze raz dupa...

Mialam brazowe skape plamienie pierwszy dzien a pozniej jeden dzien krew ale zero skrzepow,no i potem brazowe plamienia na wkladke by wystarczylo dziennie ,i tak przez 8 dni.myslalam ze to implantacja ale testy sa negatywne a juz 3 dni po terminie jestem.jesli to byl okres to sie wkurze bo nie oszedzalam w sexacj zeby czegos nie uszkodzic a noze owu przegapilam,ehh i jeszcze tabletki mialam brac po okresie i tez nie bralam bo co to za okres byl.no coz dupa dupa i jeszcze raz dupa...
Przez 8 dni plamienia? Jeśli tak, to myślę że to był okres [emoji39] bo na pewno nie plamienie implantacyjne.
Mi raz zdarzył się okres dwudniowy... [emoji39] czasem tak się zdarza

A u mnie 2 dni spóźnienia @, już miałam nadzieję, że pykło bo gin potwierdziła owu, a tu nagle popołudniu sobie przyszła @. Już mam dość tych starań serio... One psychicznie wykańczają. Także ten 1 dc za mną... Pokażcie w końcu II i pocieszcie nimi trochę :*

reklama
Dziewczyny ja jestem do tyłu z czytaniem ale widzę że czekacie na wieści od Martki. Coś poważnego się stało? :(
Miała zrobić druga betę bo ostatnia wyszła niska a do tego miała plamienia.

Cześć Dziewczyny :) dziś pewnie będzie cicho na forum bo większość osób w rozjazdach i na cmentarzach. Ja na razie siedzę w domu i pije kawkę. Młoda wstała po 6. Później ruszamy na spacer i na cmentarz. Chociaż pogoda dopisuje. Dla Wszystkich miłego dnia!

Do góry