reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jaki serial jeżeli można spytać? Ja bardzo lubię seriale teraz właśnie oglądam "Ślepnąc od świateł", a ostatnio skończyłam "Nawiedzony dom na wzgórzu" - horror :D
Hehe o Wampirach [emoji6] [emoji1] [emoji12] Wampiry dziedzictwo. Ja horrorow sie boję [emoji23] [emoji2] [emoji12] co ciekawe oglądać bo książki czytać mogę... zawsze się śmieje że widocznie mam płytka wyobraźnię [emoji23] [emoji12]

Hehe o Wampirach [emoji6] [emoji1] [emoji12] Wampiry dziedzictwo. Ja horrorow sie boję [emoji23] [emoji2] [emoji12] co ciekawe oglądać bo książki czytać mogę... zawsze się śmieje że widocznie mam płytka wyobraźnię [emoji23] [emoji12]
No ten serial "Nawiedzony dom na wzgórzu" był mega stresujący dla mnie brr [emoji1]

Też wczoraj skoczyłam ten serial ;P i tak się zastanawiam że to chyba nie będzie miało kolejnego sezonu jakoś tak się skończyło dla mnie jakby miało nie być [emoji14]
No ja też odnoszę wrażenie że nie ma co tam jeszcze ciągnać, ale wiesz jak jest zawsze może się nowa rodzina wprowadzić po wielu latach [emoji14]

reklama
No ja też odnoszę wrażenie że nie ma co tam jeszcze ciągnać, ale wiesz jak jest zawsze może się nowa rodzina wprowadzić po wielu latach [emoji14]
Mój tak wlasnie mi powiedział jak mu powiedziałam ,, i co to nie będzie kolejnego sezonu?" ;P on wogole nie lubi horrorów bo się ich boi zawsze miałam z niego ubaw ;P ale to oglądał i teraz dzisiaj wyszło że ja wychodzę a on zostaje z młodym i mówi do mnie ,, no tak zmusilas mnie do oglądania horroru a teraz sobie idziesz i mnie zostawiasz" ;P

Do góry