reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Mój tak wlasnie mi powiedział jak mu powiedziałam ,, i co to nie będzie kolejnego sezonu?" ;P on wogole nie lubi horrorów bo się ich boi zawsze miałam z niego ubaw ;P ale to oglądał i teraz dzisiaj wyszło że ja wychodzę a on zostaje z młodym i mówi do mnie ,, no tak zmusilas mnie do oglądania horroru a teraz sobie idziesz i mnie zostawiasz" ;P
[emoji23] wyobraźnia zacznie działać w pustym domu

reklama
Pukaly, po 20 ...[emoji57] i to tak konkretnie z calej siły.. mlody oczywiscie sie przebudzil...
Kurcze, wkurza mnie takie chodzenie po domach, tym bardziej o tej godzinie..
U mnie były nawet w pracy [emoji12]

Ja ogólnie nie popieram całej tej szopki z Hallowen.. Nie lubie tego łażenia po domach ! Niby zabawa.. Ale nie lepiej uczyć dbać o groby zapomnianych i całego sensu tego święta?

No u nas też pukali [emoji848] I uciekali... [emoji23] fakt, że dość wcześnie, bo było koło 19. Ale ja sama w domu to trochę "posrana" mimo wszystko

A no i... @ przyszła punktualnie...[emoji39] chociaż tyle dobrego :)

Jak ja wam zazdroszcze ze chociaz okres macie:) ja to test super czuly i negatyny 3 dzien spoznienia,juz sie nie ludze na ciaze,ale chcialabym juz okres i lecimy z tematem i mozna znow przezywac kazdy objaw,a tak to dupa.

Nie są raczej świadome, bo ona się maskuje ze swoimi zamiarami.. brat dopiero teraz się przyznał ze łzami w oczach, co ona planuje.. bo ma jutro jechać do Polski do swojej rodziny i potem załatwiać szkołe dla syna
Ja rozumiem wszystko. Gdyby się jej krzywda działa, ale przecież Twój brat nic jej złego nie robi. To wygląda tak jakby ona chciała od tak skreślić wszystko, zacząć od nowa na swoich warunkach, a nie myśli kompletnie o tym jak rani dzieci. Przecież przeorganizuje im całe życie.. Taka terapia szokowa.

reklama
Wiecie co tylko boje się, że ona odejdzie... na jakiś czas i wrócić ... nie chciałabym żeby rozpadła się ich rodzina.. Ale wiecie jak ktoś mówi, że dla niej mąż i dzieci to nie rodzina tylko mama, siostra i brat to wiecie ciężko coś takiej osobie przetłumaczyć
Kiedyś tam często jeździłam na wakacje dziećmi się zająć, pomóc ogarnąć mieszkanie.. Ale ile można. Po drugie miałam też szkołe i swoją prace teraz . Jeśli nie pracujesz dzieci masz w szkole i w przedszkolu od 8 do 16 to chyba można sobie radzić samej..

Masakra szkoda słów :/

Do góry