reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A u mnie 2 dni spóźnienia @, już miałam nadzieję, że pykło bo gin potwierdziła owu, a tu nagle popołudniu sobie przyszła @. Już mam dość tych starań serio... One psychicznie wykańczają. Także ten 1 dc za mną... Pokażcie w końcu II i pocieszcie nimi trochę :*
Wierze :-( ja tez mam dosc ale nic nie zrobimy, musimy mniej o nich myśleć i nie załatwiać się!

No wlasnie mam dosc regularny,ale mialam plamienie tak z 9 dni przed okresem i nawet krew troche byka jeden dzien.i teraz tak mysle czy to byl okres...ale troche za szybko,pierwszy raz bralam clostilberg na wywolanie owu moze to mi tak skrocilo cykl...w poniedzialek mam usg moze cos sie dowiem,chyba ze @ przyjdzie to mi nie wiem czy zrobia.nie wiem czy sie w okresie robi dopochwowe usg?? Brr

Tak w okres możesz usg robić śmiało. A co do plamienia implatacyjnego to myśle, ze to zbyt długo niby ono występuje 1-2 dni z tego co czytałam a z drugiej strony ile kobiet tez w ciąży ma normalnie okres. Ja zawsze miałam cykle 34-35 a ostatnio @ przyszła już w 26 dc wiec tez mi się chyba skrócił cykl przez te tabletki wszystkie. Koniecznie daj znać po usg albo może na betę pójdź ?

A u mnie 2 dni spóźnienia @, już miałam nadzieję, że pykło bo gin potwierdziła owu, a tu nagle popołudniu sobie przyszła @. Już mam dość tych starań serio... One psychicznie wykańczają. Także ten 1 dc za mną... Pokażcie w końcu II i pocieszcie nimi trochę :*

Współczuje jak się spóźni to są już mega nadzieje a tu dupa potem

A ja leżę cały czas w łóżku i mam wrażenie mokrego ale co sprawdzam to sluz. Czekam dziś i jutro jak nie przyjdzie nadal testuje po raz drugi w sobotę. Jak dotykam piersi mnie bola bardzo wiec to typowe na okres bądź ciąże wiec do cholerki któreś musi dac znać [emoji23]

Przykro mi [emoji22]

Czekamy na wieści od martki [emoji53]

Spokojnego dnia wam życzę dziewczyny [emoji8]

Dziewczyny przepraszam za wczorajsze milczenie zajrzałam tylko na chwilę wczoraj w drodze do lekarza dostałam tel że moja mama miała wylew i i krytycznym stanie w szpitalu wizytę odwołałam tylko odrazu do rodziców pojechałam... Zadzwoniłam tylko do labo pani powiedziała że beta mniej niż 6 więc z fasoli nici Wizyta Przełozons na pon narazie mam inne zmartwienie :sad::sad::sad:ahhh takie to życie

Dziewczyny przepraszam za wczorajsze milczenie zajrzałam tylko na chwilę wczoraj w drodze do lekarza dostałam tel że moja mama miała wylew i i krytycznym stanie w szpitalu wizytę odwołałam tylko odrazu do rodziców pojechałam... Zadzwoniłam tylko do labo pani powiedziała że beta mniej niż 6 więc z fasoli nici Wizyta Przełozons na pon narazie mam inne zmartwienie :sad::sad::sad:ahhh takie to życie
Ojej bardzo mi przykro. Dużo zdrowia dla Mamy! Oby jej stan się poprawił i wyszła z tego. Dla Ciebie dużo siły.

reklama
O matko :( bardzo Ci współczuję i mam nadzieję ze z mama będzie wszystko dobrze:* trzymaj się kochana !

Do góry