reklama
Hmmmmm kurcze który to już dc? [emoji52]Właśnie nie...[emoji58][emoji58] śluz lekki jest taki przezroczysty.
A to na aplikacji czy na kompie? Ja teraz też zauważyłam że mi odpisalaś i nie przyszło powiadomienie na aplikacji [emoji52]No właśnie wszystko włączone mam [emoji849] ehh trudno jakoś dam rade[emoji6]
buterrfly
Fanka BB :)
Mam ten sam problem co Wy i używam aplikacji. Dzisiaj ani jednego powiadomienia chociaż pisałyście na wątku [emoji50]A to na aplikacji czy na kompie? Ja teraz też zauważyłam że mi odpisalaś i nie przyszło powiadomienie na aplikacji [emoji52]
MasterKa
[emoji7][emoji7][emoji7]jest!!!widze
No coś się zepsuło, a aktualizacji brak wrrr [emoji52] [emoji1]Mam ten sam problem co Wy i używam aplikacji. Dzisiaj ani jednego powiadomienia chociaż pisałyście na wątku [emoji50]
Bunia1992
Ja to się boję że to Hashimoto mi mocno utrudni ale powiem Ci szczerze że gdybym nie miała dziecka to byłoby mi dużo ciężej czekać ale jak mam takie malutkie to dziękuję Bogu że mam chociaż jedno co ma być to będzie włosów z głowy sobie nie wyrwę wiadomo że by się chciało już ale chcieć to sobie można ;PBrałam dwie tablety dziennie tylko ale widziałam różnice w śluzie
Zobacz jak u @Kaamilaaa było prawie rok starań i pykło jak odpuściła no każda z nas ma ten swój czas jedna szybciej druga troszkę dłużej ja też w lipcu jak usunęłam spirale myślałam że to fik i już będzie niestety trzeba było parę razy biel na teście zobaczyć
buterrfly
Jak się zepsuło to może i się naprawi [emoji2]No coś się zepsuło, a aktualizacji brak wrrr [emoji52] [emoji1]
Chyba chcą Nas z naszego uzależniania wyleczyć [emoji23] [emoji23]
[emoji23] [emoji23] [emoji23] nie ma opcji! Odświeżam ręcznie co minutę [emoji23]Jak się zepsuło to może i się naprawi [emoji2]
Chyba chcą Nas z naszego uzależniania wyleczyć [emoji23] [emoji23]
reklama
Martkaaa5
I takie podejście jest bardzo dobreJa to się boję że to Hashimoto mi mocno utrudni ale powiem Ci szczerze że gdybym nie miała dziecka to byłoby mi dużo ciężej czekać ale jak mam takie malutkie to dziękuję Bogu że mam chociaż jedno co ma być to będzie włosów z głowy sobie nie wyrwę wiadomo że by się chciało już ale chcieć to sobie można ;P