reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
To jeśli ta krecha się utrzyma i potwierdzi to zaszlam w cyklu z wiesiołkiem właśnie także chyba coś pomaga ;)
Ja zaszłam w pierwszej ciąży w cyklu z wiesiołkiem ;P a teraz jeszcze nie wiem, pewnie nie [emoji14] tyle że u mnie to tarczyca utrudniac może więc nie liczę na szybkie zajście ;) chociaż szkoda bo widziałam siebie z dwójką takich maluchów a gdzieś z tyłu głowy mam że tym razem będę się starać bardzo długo i jak przychodzi okres to tym bardziej te moje myśli się nasilają i dostaje mini dola który mi szybko przechodzi ale myślę że w końcu przyjdzie taki że mi się odechce wszystkiego no ale dopiero 3cs więc nie mam prawda jeszcze narzekać :)

To dobrze bo w tym cyklu biorę wiesiołka [emoji1] ile brałaś dziennie?
Brałam dwie tablety dziennie tylko ale widziałam różnice w śluzie
Ja zaszłam w pierwszej ciąży w cyklu z wiesiołkiem ;P a teraz jeszcze nie wiem, pewnie nie [emoji14] tyle że u mnie to tarczyca utrudniac może więc nie liczę na szybkie zajście ;) chociaż szkoda bo widziałam siebie z dwójką takich maluchów a gdzieś z tyłu głowy mam że tym razem będę się starać bardzo długo i jak przychodzi okres to tym bardziej te moje myśli się nasilają i dostaje mini dola który mi szybko przechodzi ale myślę że w końcu przyjdzie taki że mi się odechce wszystkiego no ale dopiero 3cs więc nie mam prawda jeszcze narzekać :)
Zobacz jak u @Kaamilaaa było prawie rok starań i pykło jak odpuściła no każda z nas ma ten swój czas jedna szybciej druga troszkę dłużej ja też w lipcu jak usunęłam spirale myślałam że to fik i już będzie niestety trzeba było parę razy biel na teście zobaczyć

reklama
Do góry