reklama
Eh kurczęNo i plamienie... [emoji849] śluz z brązem. Idzie @.
Nat Bluebell
Fanka BB :)
Cholera jasna!No i plamienie... [emoji849] śluz z brązem. Idzie @.
martoosia04
Lepiej bym tego nie ujęła.Cholera jasna!
Pogrzeb w ustawieniach. Może dałaś "nie obserwuj wątku" i przestały powiadomienia przychodzićCoś mi się forum skiepscilo nie dostaje powiadomień [emoji24][emoji24][emoji24] wiecie jak to naprawić ?
To dobrze bo w tym cyklu biorę wiesiołka [emoji1] ile brałaś dziennie?To jeśli ta krecha się utrzyma i potwierdzi to zaszlam w cyklu z wiesiołkiem właśnie także chyba coś pomaga
Bunia1992
Ja zaszłam w pierwszej ciąży w cyklu z wiesiołkiem ;P a teraz jeszcze nie wiem, pewnie nie [emoji14] tyle że u mnie to tarczyca utrudniac może więc nie liczę na szybkie zajście chociaż szkoda bo widziałam siebie z dwójką takich maluchów a gdzieś z tyłu głowy mam że tym razem będę się starać bardzo długo i jak przychodzi okres to tym bardziej te moje myśli się nasilają i dostaje mini dola który mi szybko przechodzi ale myślę że w końcu przyjdzie taki że mi się odechce wszystkiego no ale dopiero 3cs więc nie mam prawda jeszcze narzekaćTo jeśli ta krecha się utrzyma i potwierdzi to zaszlam w cyklu z wiesiołkiem właśnie także chyba coś pomaga
Martkaaa5
Brałam dwie tablety dziennie tylko ale widziałam różnice w śluzieTo dobrze bo w tym cyklu biorę wiesiołka [emoji1] ile brałaś dziennie?
Zobacz jak u @Kaamilaaa było prawie rok starań i pykło jak odpuściła no każda z nas ma ten swój czas jedna szybciej druga troszkę dłużej ja też w lipcu jak usunęłam spirale myślałam że to fik i już będzie niestety trzeba było parę razy biel na teście zobaczyćJa zaszłam w pierwszej ciąży w cyklu z wiesiołkiem ;P a teraz jeszcze nie wiem, pewnie nie [emoji14] tyle że u mnie to tarczyca utrudniac może więc nie liczę na szybkie zajście chociaż szkoda bo widziałam siebie z dwójką takich maluchów a gdzieś z tyłu głowy mam że tym razem będę się starać bardzo długo i jak przychodzi okres to tym bardziej te moje myśli się nasilają i dostaje mini dola który mi szybko przechodzi ale myślę że w końcu przyjdzie taki że mi się odechce wszystkiego no ale dopiero 3cs więc nie mam prawda jeszcze narzekać
reklama
No właśnie wszystko włączone mam [emoji849] ehh trudno jakoś dam rade[emoji6]Pogrzeb w ustawieniach. Może dałaś "nie obserwuj wątku" i przestały powiadomienia przychodzić