hehe tez tak miałam no poczekamy zobaczymyJeden plus - nic mnie nie boli. Żadnych bóli jak na @. Zawieszona w nicości
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A ja mam parcie na czekoladę Więc wiecieJa znowu czuje się napompowana jak balon [emoji12] uroki drugiej fazy cyklu [emoji849]
jedynie brak jakichkolwiek bóli mnie ciekawi. Nic.
Martkaaa5
Bardzo dobrze ze widzisz jakieś plusyJeden plus - nic mnie nie boli. Żadnych bóli jak na @. Zawieszona w nicości
Fizzymensa
Hej dziewczyny u mnie w końcu wyszlo słońce aż chce się żyć!
@ dalej nie ma, temperatura rośnie. Flo zwariował i pokazuje mi coś dziwnego...
Już nawet objawów nie wpisuje tylko tempke żeby mi dziwnie nie wyliczało.... A tu taki psikus
Już nawet objawów nie wpisuje tylko tempke żeby mi dziwnie nie wyliczało.... A tu taki psikus
Załączniki
Coś Ci dziwnie wylicza, że @ za 12 dniHej dziewczyny u mnie w końcu wyszlo słońce aż chce się żyć!
No, ale to tylko aplikacja
Którego planowo powinna być @?
Kaamilaaa
Wedlug tempki dopiero co mialas owu [emoji848]Hej dziewczyny u mnie w końcu wyszlo słońce aż chce się żyć!
martoosia04
Jeszcze mi się takie zawirowania w żadnej apce nie pokazały.
KociaMatka
Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.
Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.
Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki
Dziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909925
Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.
Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki
To superHej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.
Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3
Niech wam dobra passa się nie kończy
Powodzenia i trzymam kciuki
reklama
Fizzymensa
Coś Ci dziwnie wylicza, że @ za 12 dni
No, ale to tylko aplikacja
Którego planowo powinna być @?
Jakieś 3-4 dni temu....
Wedlug tempki dopiero co mialas owu [emoji848]
No właśnie, myślę że to przez temperaturę może? Bo to jet aktualnie to jest 38dc, więc gdzie tu owulacja?!!
Jeszcze mi się takie zawirowania w żadnej apce nie pokazały.
Właśnie u mnie też pierwszy raz takie coś się pokazało. NIe dość że okres się spóźnie to jeszcze takie dyrdymały mi pokazuje :/