reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.

Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3

Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.

Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki :)
A jakie leki bierzesz?

A u mnie wszystko wskazuje że dziś lub jutro będzie @. Temp. 36,70 i nie ma opcji by z tego była ciąża. Więc nie zdziwcie się, jak napiszę, że zaraz zaczynamy 6cs
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png
emoji24.png

Zaryczę się znów. Co miesiąc to samo.
Dzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi 8-)miłego dnia czas do pracy :baffled:
No jest super:):):)

Te appki to nie hest troszke ryzykowne?bo jak cos sie zle wpisze lub odczyta i ta app zinterpretuje i powie masz boboseksix sie w tym dniu bo tu tak z obliczen wychodzi a sie okaze ze to nie wtedy bylo i sie minelo dobry czas.Ja nie mam takich app,mam taki kaledarzyk gdzie sama wpisuje i sama nie wiem czy to tez nie jest podstepne...

reklama
Do góry