Fizzymensa
Fanka BB :)
A to pierwszy taki cykl?
Bezowulacyjny?
trudno powiedzieć bo dopiero 3 cykl mierze temperture, wcześniej nie śledziłam tego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to pierwszy taki cykl?
Jak popytasz teściowej to później daj nam znaćBadania robiłam 3 tygodnie temu i wszystko wyszło w normie.
Właśnie się zastanawiam, czy aby to nie jes właśnie bezowulacyjny cykl. Pójde dzisiaj albo jutro na wizytę i się dowiem, bo co tu będę gdybać....
Ale z taka długością?Bezowulacyjny?
trudno powiedzieć bo dopiero 3 cykl mierze temperture, wcześniej nie śledziłam tego.
Bardzo miło poznaćDziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
A jakie leki bierzesz?Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.
Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3
Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.
Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki
A u mnie wszystko wskazuje że dziś lub jutro będzie @. Temp. 36,70 i nie ma opcji by z tego była ciąża. Więc nie zdziwcie się, jak napiszę, że zaraz zaczynamy 6cs
Zaryczę się znów. Co miesiąc to samo.
No jest superDzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
Piękne jeszcze raz gratulacjeDziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Ja jestem niecały tydzień dopiero na L4 i cisza. Raczej się nie spodziewam żadnej kontroliMam troszkę inne pytanie
Czy podczas zwolnienia lekarskiego w związku z ciążą miałyście w domu kontrolę ZUS?