reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Hej dziewczyny u mnie w końcu wyszlo słońce:) aż chce się żyć!
@ dalej nie ma, temperatura rośnie. Flo zwariował i pokazuje mi coś dziwnego...
Już nawet objawów nie wpisuje tylko tempke żeby mi dziwnie nie wyliczało.... A tu taki psikus:dry:

Załączniki

• Screenshot_2018-10-23-10-58-56-487_org.iggymedia.periodtracker.png
    Screenshot_2018-10-23-10-58-56-487_org.iggymedia.periodtracker.png
    25,7 KB · Wyświetleń: 72
  • Screenshot_2018-10-23-10-58-18-962_org.iggymedia.periodtracker.png
    Screenshot_2018-10-23-10-58-18-962_org.iggymedia.periodtracker.png
    100,7 KB · Wyświetleń: 70
Hej dziewczyny u mnie w końcu wyszlo słońce:) aż chce się żyć!
@ dalej nie ma, temperatura rośnie. Flo zwariował i pokazuje mi coś dziwnego...
Już nawet objawów nie wpisuje tylko tempke żeby mi dziwnie nie wyliczało.... A tu taki psikus:dry:
Coś Ci dziwnie wylicza, że @ za 12 dni :o
No, ale to tylko aplikacja :)
Którego planowo powinna być @?

Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.

Dziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko :D całe 0,56 cm :D
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909925
Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3

Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.

Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki :)

Hej dziewczyny, ciężko Was nadrobić.

Gratuluję małych człowieczków w brzuszkach! niech pięknie i zdrowo rosną! <3<3<3

Ja dzisiaj byłam u gina (monitoring owulacji). Na tą chwilę jest wszystko ok, dojrzewają 2 pęcherzyki, pojawił się śluz, endometrium prawidłowe jak na 11 dzień cyklu. Za tydzień robię kolejne hormony i następna wizyta, żeby sprawdzić, czy pęcherzyk pęknie. W międzyczasie mamy trochę podziałać.

Ostatnio wszystko, czego się tkniemy, dobrze nam wychodzi, więc może to jest nasz miesiąc? trzymajcie kciuki :)
To super :)
Niech wam dobra passa się nie kończy :)
Powodzenia :) i trzymam kciuki

reklama
Coś Ci dziwnie wylicza, że @ za 12 dni :o
No, ale to tylko aplikacja :)
Którego planowo powinna być @?

Jakieś 3-4 dni temu....

Wedlug tempki dopiero co mialas owu [emoji848]

No właśnie, myślę że to przez temperaturę może? Bo to jet aktualnie to jest 38dc, więc gdzie tu owulacja?!!

Jeszcze mi się takie zawirowania w żadnej apce nie pokazały.

Właśnie u mnie też pierwszy raz takie coś się pokazało. NIe dość że okres się spóźnie to jeszcze takie dyrdymały mi pokazuje :/

Do góry