reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A u mnie wszystko wskazuje że dziś lub jutro będzie @. Temp. 36,70 i nie ma opcji by z tego była ciąża. Więc nie zdziwcie się, jak napiszę, że zaraz zaczynamy 6cs [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Zaryczę się znów. Co miesiąc to samo.
Kaamilaaa
Martoosia[emoji17] nie wiem jak cie pocieszyć...sama to przechodzilam wiec wiem jak boli... moge cie tylko wspierac, i przytulic wirtualnie [emoji8][emoji8][emoji847][emoji847]A u mnie wszystko wskazuje że dziś lub jutro będzie @. Temp. 36,70 i nie ma opcji by z tego była ciąża. Więc nie zdziwcie się, jak napiszę, że zaraz zaczynamy 6cs [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
martoosia04
To jest chyba ten czas, kiedy M. musi iść na badanie. Szkoda czekać. Może mu się te plemniki pogorszyły.
Kaamilaaa
Masz racje, nie ma co zwlekać. A twoj tz bierze cos ?To jest chyba ten czas, kiedy M. musi iść na badanie. Szkoda czekać. Może mu się te plemniki pogorszyły.
Ja zazwyczaj jestem ślepa na te kreski, ale kurcze nawet ja widzę Gratulacje !!!! [emoji5]Dzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
No to twoja fasola już z tobą jeździła na moto w Czechach
Martkaaa5
Ahh oby tak było że tam sobie rośnie no i weselicho też zaliczyłaJa zazwyczaj jestem ślepa na te kreski, ale kurcze nawet ja widzę Gratulacje !!!! [emoji5]
No to twoja fasola już z tobą jeździła na moto w Czechach
Martkaaa5
Póki @ nie ma jest nadziejaA u mnie wszystko wskazuje że dziś lub jutro będzie @. Temp. 36,70 i nie ma opcji by z tego była ciąża. Więc nie zdziwcie się, jak napiszę, że zaraz zaczynamy 6cs [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
No mały imprezowicz z tej fasoliny, nie ma coAhh oby tak było że tam sobie rośnie no i weselicho też zaliczyła
Zamiast czekać te kilka dni na testowanie, zrób sobie betę i będziesz mieć po kilku godzinach już pewniejszą pewność
reklama
Loli05
No przeciez sa kreseczki!gratulacje kochanana zdjeciach jeszcze pewnie bledsze wychodzaAhh oby tak było że tam sobie rośnie no i weselicho też zaliczyła