martoosia04
Fanka BB :)
Póki @ nie ma jest nadzieja
Ja się już nie łudzę. Mam dużo mlecznego śluzu, to fakt, ale z takim spadkiem, ciężko raczej o ciąże. 36,7? Nie wydaje mi się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki @ nie ma jest nadzieja
A one nie oslabiaja ogólnie plemników? Ja bym to wysłała na badanie, oszczędzisz tylko czas tylko nie do kliniki badania niepłodności - tak radził urolog mojemu M.Suple „dziewczynkowe” i nic poza tym.
A one nie oslabiaja ogólnie plemników? Ja bym to wysłała na badanie, oszczędzisz tylko czas tylko nie do kliniki badania niepłodności - tak radził urolog mojemu M.
ja widze cien!Dzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
Nie znam sie jakie to suplementy... moze wlasnie badanie i w razie co ktorys z suplementow typu fertilman, androvid czy extraspermSuple „dziewczynkowe” i nic poza tym.
A spadla ci calkiem po nizej lini ?Ja się już nie łudzę. Mam dużo mlecznego śluzu, to fakt, ale z takim spadkiem, ciężko raczej o ciąże. 36,7? Nie wydaje mi się.
Martosia poki nie ma miesiączki zawsze jest nadzieja kochanaJa się już nie łudzę. Mam dużo mlecznego śluzu, to fakt, ale z takim spadkiem, ciężko raczej o ciąże. 36,7? Nie wydaje mi się.
Widać, gratulacjeDzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
Ale fajnie widać [emoji16] jakby sobie dreptalo [emoji1]Dziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Nie znam sie jakie to suplementy... moze wlasnie badanie i w razie co ktorys z suplementow typu fertilman, androvid czy extraspermA spadla ci calkiem po nizej lini ?
A może to jest czas gdzie warto rzucić w kąt termometr [emoji848] Po co stresować się temperatura... I rozmyślac czy to coś znaczy , czy nic.Ja się już nie łudzę. Mam dużo mlecznego śluzu, to fakt, ale z takim spadkiem, ciężko raczej o ciąże. 36,7? Nie wydaje mi się.