reklama
Ale super dzidzia [emoji7] Gratuluję!Dziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Loli05
Fanka BB :)
Super dzieciaczekDziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Mi się wydaje że jest cień [emoji4]Dzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
buterrfly
Ja też widzę tą drugą kreseczke [emoji4] Gratuluje pocichu [emoji8]Dzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
Cudowny mały człowiek [emoji5] [emoji7] Ważne, że wszystko wporządku !Dziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Super [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]Dziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm
Kasienka3b
Widze cienDzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
martoosia04
Masz racje, nie ma co zwlekać. A twoj tz bierze cos ?
Suple „dziewczynkowe” i nic poza tym.
Lu_cy
Ja widzę cień cienia ale jest. Gratulacje!Dzień dobry dziewczynki czy któraś coś widzi bo ja nie ani drugiej kreski ani @ hmmm czekam na rozwój sytuacji objawów żadnych poza bolesnością piersi miłego dnia czas do pracy
reklama
Kasienka3b
Uwielbiam takie zdjecia bo marze sama o takimDziewczynki wczoraj bylam na wiZycie oto moje dziecko całe 0,56 cm