reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Słuchaj może idź na bete. Mnie też wychodziły bladziochy a przyrost był prawidłowy. Od razu jak będziesz robić to zbadaj progesteron może potrzebujesz brać dodatkowo :) i nic się nie martw
dzięki za otuchę, straszne jest to czekanie..
w pierwszej ciąży wszystko było różowe, kreski wyraźne, pierwsza beta 400, a w drugiej, biochemicznej właśnie takie bladziochy i beta malutka, pójdę na to badanie jutro lub w środę i się okaże, mam tyko nadzieję że jednoznacznie.

A Ty na jakim etapie jesteś, byłaś już u lekarza?

Idę do gina w czwartek. Jakoś dotrwam ;) Niestety jestem bardzo niecierpliwa. Wszystko chcę na już. W pierwszej ciąży serce dzidzi zobaczyłam w 5 t 2 d ciąży. Liczę, że teraz też zobaczę coś więcej :) W ogóle dziś kuzynka przez tel pochwaliła się, że jest w 19 tc i nic wcześniej nie mówiła, bo trzy miesiące krwawiła często przez krwiaka na macicy, ale teraz wychodzi na prostą.

dzięki za otuchę, straszne jest to czekanie..
w pierwszej ciąży wszystko było różowe, kreski wyraźne, pierwsza beta 400, a w drugiej, biochemicznej właśnie takie bladziochy i beta malutka, pójdę na to badanie jutro lub w środę i się okaże, mam tyko nadzieję że jednoznacznie.

A Ty na jakim etapie jesteś, byłaś już u lekarza?
Byłam u lekarza. U mnie wg aplikacji 5t5d. Ale napewno 3 dni mam mniej. Bete robiłam tylko na początku, dzisiaj chciałam jechać ale odpuściłam bo to teraz i tak już nic nie da. Zrobiłam dwa przyrosty jeden 194 drugi 226% także czekam na poniedziałek, wtedy już powinno być serduszko

Byłam u lekarza. U mnie wg aplikacji 5t5d. Ale napewno 3 dni mam mniej. Bete robiłam tylko na początku, dzisiaj chciałam jechać ale odpuściłam bo to teraz i tak już nic nie da. Zrobiłam dwa przyrosty jeden 194 drugi 226% także czekam na poniedziałek, wtedy już powinno być serduszko
na pewno już będzie :)
ja też idę w poniedziałek (będzie 5+0), ale dopiero po skierowanie na usg, bo tak to niestety działa w mojej przychodni. zrobię betę przed wizytą, ale nie wiem czy powtarzać, ostatnio lekarz w ogóle nie był zainteresowany drugim wynikiem. jak mu wyskoczę z badaniem progesteronu to chyba w ogóle się w głowę popuka :)

reklama
Do góry