martoosia04
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wybryk i żadna jelitówka się z tego nie wykręci. Póki co jest spokojnie. Czasem ból podbrzusza jak przed @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dziś 22 dc , ale owulacja 17/18 dc była [emoji39] także też jeszcze sobie poczekam...Idzie ktos ze mna leb w leb? 19dc? Ja juz bym chciala testowanie a musze uzbroic sie w cierpliwosc...
Ja okres to powinnam mieć czwartek/ piątek ale mega mnie kusi sprawdzić ale w domu mam test mniej czuły więc to bez sensuNo ja jutro z rana jak do tego czasu nie będzie @ a Ty kiedy
Trzymam kciuki z całych siłJa okres to powinnam mieć czwartek/ piątek ale mega mnie kusi sprawdzić ale w domu mam test mniej czuły więc to bez sensu
Czyli w sumie testujemy w tym samym czasie postaram się wytrzymać do czwartku, chyba że przyjdzie @.Ja okres to powinnam mieć czwartek/ piątek ale mega mnie kusi sprawdzić ale w domu mam test mniej czuły więc to bez sensu
Ja też 19 dc i 7 dni do @Idzie ktos ze mna leb w leb? 19dc? Ja juz bym chciala testowanie a musze uzbroic sie w cierpliwosc...
Ja sama nie wiem czy wytrzymam do czwartku strasznie ten test do mnie zaczął przemawiać ale na razie się trzymam ale pewnie tylko dlatego że to nie jest ten z małą czułością ;pCzyli w sumie testujemy w tym samym czasie postaram się wytrzymać do czwartku, chyba że przyjdzie @.