reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
Kochana wszystko będzie dobrze. Na pewno serduszko będzie już pięknie pikać. Szybko zaś pisz co i jak u Was.

Mi włączył się nerwus. Dzieciaki mnie wkurzyły i złość czuję. Więc @ na bank już za rogiem.

reklama
Ja juz czekam wlasnie weszlam do przychodni, jedna babka i po niej ja mam wejsc więc moze bedzie szybko [emoji854] prosze o kciuki[emoji120]
Trzymam kciuki ! Daj znać koniecznie [emoji173]
O,o,o, to! Ja tez sie nie czuje ani tak ani siak.
Okres mial byc wczoraj. Jest cisza. Testy zamowione z allegro kurier dzis przywiozl i co by nie lezaly w takiej kupie 10 sztuk, to se siknelam o 15 i niiiic [emoji14] ;)
Powtórz jutro z rana , jak @ nie przyjdzie ! Trzymam kciuki [emoji110][emoji4]

Od rana powtórka?
Pewnie tak, bo mnie potwor ciekawosci zezre :D

Robilam test o czulosci 10, to myslalam ze ewentualnie cien moglabym zobaczyc, ale przypomnialam sobie po czasie, ze w 3 ciazy taki test 3 dni po spodziewanym okresie zrobiony tak o, bo mialam, byl ledwo pozytywny z porannego moczu, a plytkowe z czuloscia 25 juz mi wychodzily pozytywne na 2 dni przed okresem. Chyba zmarnowalam 3 zl ;) :D

Jednak u mnie luz, @ wlasnie zrobila najazd ;)

Takze teraz na powanie zaczne 1 cykl staran. W tamtym zrezygnowalismy z zabezpieczenia na spontanie w dzien owu, ale kilka godzin pozniej, wiec ja sie nie nastawialam na ciaze, a jedynie mogla mnie milo zaskoczyc, jako cud bardziej ;)

Takze teraz na powanie zaczne 1 cykl staran. W tamtym zrezygnowalismy z zabezpieczenia na spontanie w dzien owu, ale kilka godzin pozniej, wiec ja sie nie nastawialam na ciaze, a jedynie mogla mnie milo zaskoczyc, jako cud bardziej ;)
Ja zawsze tak mam zrobie test pare godzin pozniej okres,jakby wiedzialo

No to powodzenia w tym cyklu na poważnie ;)

Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]
IMG_20181022_181940.jpg

Załączniki

• IMG_20181022_181940.jpg
    IMG_20181022_181940.jpg
    65,1 KB · Wyświetleń: 219
reklama

Teraz takie prawdziwe powodzenia w staraniach. Może będzie pierwszy i ostatni !
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tz pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909925
Coś pięknego! Mam nadzieję, że teraz jesteś spokojniejsza [emoji5] Cudowne wieści, aż sama się wzruszyłam [emoji7]

Do góry