reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Tak u niej, jest fajnie bo szybko i bez kolejki zawsze mogę się wcisnąć :D
No i zawsze wiem, że mi nie ciśnie jakiejś ściemy tylko prawdę powie ;)

W sumie tak, teraz już zaczynam się podpytywać, ale nie chciałabym tak otwarcie jej powiedzieć "Staramy się o dziecko i co teraz" tylko jakoś tak próbuje naokoło, żeby się nie domyśliła.
Ale i tak mi się wydaje, że ma takie doświadczenie, że dokładnie wie o co chodzi P
A to nie chcesz u tesciowej ciąży prowadzic?:p

Nas też rodzina o drugie dziecko nie naciska, nie pyta, ale ja to odbieram pozytywnie. Po ślubie kilka osób z dalekiej rodziny jakieś aluzje rzucało, ale ani teściowa ani mama się nie odzywały w tym temacie i bardzo dobrze :)
A teraz oczywiście świata nie widzą poza wnusiem, więc wiem że to było z życzliwości.

reklama
Do góry