reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja też niestety jedynaczka więc moi rodzice jak narazie jednego wnuka maja choć intensywnie pracuje żeby mieli drugiego :Dale oni też nigdy nie pytali kiedy drugie a my razem 11 lat mój M ma dwóch braci jeden ma córkę 7 lat a drugi chlopkow 12 lat bliźniaków i 10 letnia córkę i Sie tam śmiejemy że on normę za nas wyrobił mana mojego M ostatnio mówiła do jego ciotki że my już tyle lat że pewnie nam się już nie będzie chciało ale biedna nieświadoma że my tak intensywnie pracujemy nad tym ;)

reklama
Ja też niestety jedynaczka więc moi rodzice jak narazie jednego wnuka maja choć intensywnie pracuje żeby mieli drugiego :Dale oni też nigdy nie pytali kiedy drugie a my razem 11 lat mój M ma dwóch braci jeden ma córkę 7 lat a drugi chlopkow 12 lat bliźniaków i 10 letnia córkę i Sie tam śmiejemy że on normę za nas wyrobił mana mojego M ostatnio mówiła do jego ciotki że my już tyle lat że pewnie nam się już nie będzie chciało ale biedna nieświadoma że my tak intensywnie pracujemy nad tym ;)
U mnie z kazdej strony duzo wnukow, wiec i rodzice i tesciowie o tym nie mowia :)
Moj maz ma tylko siostre i jej dwie ciaze to dla tesciowej cuda nie z tej ziemi, jak i jej dzieci :p
Lubie swoja tesciowa, bo moge na nia liczyc w razie czego i nigdy sie nie wtraca, ale otwarcie przyznala kiedys i to okazuje, ze u corki sa pupilki :p Czasem troche przykro, ale jak to ktos kiedys powiedzial - bierz czekolade i plac tyle ile sie nalezy ;)

Ja tam też się nie chwalę co do moich planów :D

reklama
W moim mieście ginekolodzy to sami mężczyźni.. Zawsze się zastanawiałam czemu większość to jednak mężczyźni :D:p:p

Jak bym miała możliwość chodzić to fajnej kobitki ginekolog to bym wybrała ją :p

Do góry