reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Życzę Tobie spełnienia tego marzenia [emoji8]
Do mnie też w tym roku na święta przyjeżdżają rodzice, i też mi się marzyło zrobić im taką niespodziankę. Moi jeszcze wnuków nie mają. A twoi?
Moi maja tylko jednego, mojego synka.Ja jestem jedynaczka.No to zyczymy sobie "takiego"prezentu nawzajem:)moze sie uda,Mikolaj bedzie laskawy hehe

Taki urok :)
Duuuużo dni do czekania na II :D

Ale też duuuużo dni czekania na owu, jeśli nic nie będzie :(

Do mnie też w tym roku na święta przyjeżdżają rodzice, i też mi się marzyło zrobić im taką niespodziankę. Moi jeszcze wnuków nie mają. A twoi?

Mój mąż jest jedynakiem, ale na szczęście teście nie cisną nas na dziecko :D
Ja jestem najstarsza z tego pokolenia, mój brat ma przyszywaną cókę, ale jeszcze nie mają swoich dzieci z dziewczyną, mimo, że dziewczynka ma już 8 lat, w sumie nie wiem czy chcą kolejne razem.
Moi kuzyni to jeszcze się młodo czują, więc do dzieci im daleko więc wszelkie tego typu sprawy spadają na mnie :D
Co jakaś imprezka to pytania, że no już taki wiek (wtf??) wypadałoby mieć dzieci.

Zaraz nam tu pyknie 1000 strona 8-)
Dobrze nam idzie dziewczyny, oby tak dalej!

Ja mojej mamie o pierwszej ciazy powiedzialam w walentynki:)specjalnie odczekalam 2 dni zeby byla ta data jak juz sie dowiedzialam o ciazy.zadzwonilam do Pl i jej powiedzialam a ona mowi ze lzami w glosie mowi zadzwon za dwie minut jak sie uspokoje;) super moment i data

Cześć dziewczyny :) Cały czas czekam aż któraś złamie złą passę i znów zaczną sypać się II :D

Mnie dziś głowa boli i ogólnie taka lekka podłamka :( Liczyłam że za miesiąc na urodziny zobaczę II, ale po wczorajszych wynikach tarczycy chyba nie ma co liczyć :(
Ja też po wynikach tarczycy się podłamałam jeszcze ten fakt że mam hashimoto ale u Ciebie to może być wszystko dobrze mimo TSH ponad 3 zrób cały pakiet i dopiero panikuj ;)

Ja mojej mamie o pierwszej ciazy powiedzialam w walentynki:)specjalnie odczekalam 2 dni zeby byla ta data jak juz sie dowiedzialam o ciazy.zadzwonilam do Pl i jej powiedzialam a ona mowi ze lzami w glosie mowi zadzwon za dwie minut jak sie uspokoje;) super moment i data
To faktycznie piękne [emoji5][emoji173]
Mój mąż jest jedynakiem, ale na szczęście teście nie cisną nas na dziecko :D
Ja jestem najstarsza z tego pokolenia, mój brat ma przyszywaną cókę, ale jeszcze nie mają swoich dzieci z dziewczyną, mimo, że dziewczynka ma już 8 lat, w sumie nie wiem czy chcą kolejne razem.
Moi kuzyni to jeszcze się młodo czują, więc do dzieci im daleko więc wszelkie tego typu sprawy spadają na mnie :D
Co jakaś imprezka to pytania, że no już taki wiek (wtf??) wypadałoby mieć dzieci.
Moi teście już mają dwie wnuczki (teraz już pannice po kilkanaście lat mają), poza którymi świata nie widzą, więc mam spokój :p Nawet nie wiem czy ich ruszy moja ciąża. Ale za to mój ojciec mi wciąż i wciąż dziurę w brzuchu kręcił, aż w końcu dał sobie spokój. Teraz to chyba w kosmos z wrażenie poleci :D
No i miały być kreski z tej okazji [emoji14]
otóż to

reklama
Ja też po wynikach tarczycy się podłamałam jeszcze ten fakt że mam hashimoto ale u Ciebie to może być wszystko dobrze mimo TSH ponad 3 zrób cały pakiet i dopiero panikuj ;)
Dobrze, że jest to forum, które podtrzymuje na duchu :* Mój mąż oczywiście powiedział "wiesz ja nie wiem bo się kompletnie na tym nie znam" tyle :p:D:D

Do góry