reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Czy liczycie plamienie na brazowo ze wkladka wystarcza jako okres?Plamienie w dniu okresu przez 4 dni a pozniej normalnie duzo krwi.moze zle wyliczylam
Jeśli plamisz przed @ 4 dni zbadała bym prolaktynę, TSH, jeśli było by ok to zastanowiła bym się nad niedomoga fazy lutealnej, co innego delikatne plamienie dzień przed @, a takie 4-dniowe to według mnie coś jest na rzeczy, u mnie powodem była prolatyna, u ciebie może być coś innego...
Też na początku zbagatelizowalam problem i gdyby nie moja głupota może teraz byłabym na końcówce ciąży, a nie myślała o staraniach

reklama
Jeśli plamisz przed @ 4 dni zbadała bym prolaktynę, TSH, jeśli było by ok to zastanowiła bym się nad niedomoga fazy lutealnej, co innego delikatne plamienie dzień przed @, a takie 4-dniowe to według mnie coś jest na rzeczy, u mnie powodem była prolatyna, u ciebie może być coś innego...
Też na początku zbagatelizowalam problem i gdyby nie moja głupota może teraz byłabym na końcówce ciąży, a nie myślała o staraniach
Ja też zawsze przed @ plamię 2 dni. Kiedyś pytałam gina czy to normalne bo byłam zaniepokojona. Czy tą prolaktynę można zbadać w dowolnym dc? W tym tyg idę badać tarczycę i zastanawiam się czy nie zrobić dodatkowo prolaktyny [emoji5]

Ja też zawsze przed @ plamię 2 dni. Kiedyś pytałam gina czy to normalne bo byłam zaniepokojona. Czy tą prolaktynę można zbadać w dowolnym dc? W tym tyg idę badać tarczycę i zastanawiam się czy nie zrobić dodatkowo prolaktyny [emoji5]
Pierwszy raz mi sie tak zdarzylo myslalam ze sie okres poprostu rozkreca i tak powoli na brazowo cos tam leci hmm

TSH to tarczyca?to chyba mialam badane przy krwi normalnie i bylo ok

A u mnie jakieś bóle podobne do tych na @, jakieś kłucia... senność... Aż w szoku jestem. Nie chcę sobie nic wmawiać...
Jednak nie przyszła@ zobaczymy może w nocy mnie dorwie..Poza tym to głowa od południa mnie coś boli też pokładałam sie cały dzień co chwilę.. Taka senna jestem.Ale to przed wstrętna może..Ale tak myślę skoro test nie wyszedł to pewnie nic z tego...może mi się cykl przesunął..poczekam jeszcze 2 dni jak nie przyjdzie @to znów testuje.i bóle Mi się utrzymują tak jak tobie więc jestem zdezorientowana objawami..jeszcze przed chwilą skończyłam oglądać komedie głównie opierająca się na porodach to się na ryczałam i śmiałammój to ze mnie nie mógłon ale ja tak mam tym bardziej jak kobieta pragnie dziecka:)testowala któraś???Pozdrawiam :-)

U mnie dziewczynki 8 dni do @ też właśnie kłuje mnie raz z jednej raz z drugiej strony podbrzusza piersi bolą wrażliwe kilka dni sutki bardzo balały ale przeszło śluz taki kremowy nie pamiętam takiego no to tyle z moich obserwacji czekać do pon mi zostaje 8-)
la dzisiaj powinnam mieć okres i nie dostałam za to mam dużo białego gęstego rozciągliwego śluzu..to pewnie@przyjdzie w nocy jak czytam większość w ciąży ma taki jak ty:)trzymam kciuki:)

Dziewczyny, mi gin kiedyś powiedziała, żeby starać się co dwa dni od miesiączki do miesiączki.
No tak ale nie każda ma taka możliwość mój pracuje w delegacji i tylko w weekendy mamy możliwość ale to też różnie nie raz człowiek jest tak padnięty Po całym dniu ze nawet kiepsko w weekend jest chęć na relaks..:)

reklama

Na razie nie, nie chcę się zawieść za szybko, więc poczekam do nia planowanego @
Chociaż korci mnie jak nie wiem co :D

No to trzymam kciuki za Ciebie :) brzmi dobrze ;)

Bóle krzyżowe nie są fajne, nie zazdroszczę, ale może to zwiastun ciąży? :)

Dzięki, przyda się, chociaż staram się nie nastawiać za bardzo, niby mam objawy ale jak patrze na moje wykresy i na to jak mało było boboseksów w tym cyklu to nie wiem czy coś z tego wyniknie.
Może już mi się ciąża urojona załącza haha :rolleyes:

Do góry