reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Eej nie jest tak zle [emoji14] ja mierzylam codziennie o 5 [emoji14] bardziej tz sie o to wkurzal [emoji14]Ja zawsze liczylam @ od pierwszeg dnia krwawienia nie plamien. Ponoc takie plamienia dopisuje sie jeszcze do wczesniejszego cyklu
Hmm w mojej aplikacji okres ma na chwile obecna 10 dni heh zamiast 6 to wtedy owu sie tez przesunela,boszz jaki bajzel sie zrobil

reklama
Mi Femmometer pokazuje owu na dziś, co jest niemożliwe, bo śluzu nie ma, szyjka zamknięta na cztery spusty [emoji23] więc co jak co, ale tej apce nie wierzę w owu. [emoji23]
Ja nawet nie wiem co mam za app jakis kaledarzyk z kwiatkiem;) ale zrobilam sobie wlasnie test owu i jest kreska lekka, ale jest a pare dni temu co myslalam ze owu ma byci bylo blado i juz glupialam,moze owu dopiero bedzie:) biore meza w obroty dzis.Trzymam kciuki za Ciebie :))

No właśnie ja mam podobnie jak u was.... w dodatku mam takie uczucie czasem jakym chodziła "metr nad ziemią", wiem że to pewnie głupio brzmi ale tak się czuję czasami :D
I jeszcze w ogóle mnie cycki nie bolą, a zawsze mnie bolą już nawet tydzień przed @....
A do @ chyba 3 dni... oszaleć można
No to trzymam kciuki za Ciebie :) brzmi dobrze ;)

Cześć Dziewczyny. Nie odzywalam się przez weekend bo nie było czasu. Wczoraj intensywny dzień w pięknej Szczawnicy. Wycieczka mega się udała. Dziś ogarnianie mieszkania, obiad u teściowej, na koniec prasowanie i teraz właśnie usiadłam a Mąż usypia Małą :) Tak piszecie o objawach przedokresowych (a może ciążowych?) i u mnie w tym cyklu też jest inaczej niż zwykle. Od owulacji mam bóle podbrzusza i krzyża, jajniki mnie kluja na zmianę, parę razy miałam niesmak dziwny w ustach i sutki są mega wrażliwe. Zobaczymy co z tego będzie już niedługo bo @ ma przyjść w środę. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje bo te bóle krzyżowe to momentami mam dość silne. Na szczęście dość szybko przechodzą. Jakie macie plany na wieczór? My pewnie obejrzymy mecz.
Bóle krzyżowe nie są fajne, nie zazdroszczę, ale może to zwiastun ciąży? :)

U mnie wczoraj @@@ przyszła a ja już bym chciała być koło owu i znów się starać ehhh jak ten czas się będzie znów dłużył [emoji849] potem czekanie znów na @ [emoji19] ehhh my kobiety mamy przechlapane

reklama
Do góry