reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja miałam pierwszy ból jajnika 3dpo, potem doszły cycki i jajnik z drugiej strony no i mega senność.

No to wypisz, wymaluj moje objawy. Mi najbardziej do myślenia dał ten kremowy śluz, no i bardzo wysoka szyjka :)

No właśnie ja mam podobnie jak u was.... w dodatku mam takie uczucie czasem jakym chodziła "metr nad ziemią", wiem że to pewnie głupio brzmi ale tak się czuję czasami :D
I jeszcze w ogóle mnie cycki nie bolą, a zawsze mnie bolą już nawet tydzień przed @....
A do @ chyba 3 dni... oszaleć można

reklama
Jedne kobiety objawy mają inne nie mają ja miałam i nic z tego nie wyszło , ale ja tydzień przed @ już mam teraz miałam 4 dni przed obiawy , więc u mnie pewnie jak zajde obiawow mieć nie będę ????[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] Ciekawa ja jestem jak to będzie u mnie , w tym cyklu miałam wszystko w sumie i @@@@@ przyszła [emoji849]
Ja w zeszlym cyklu od owu mialam boke podbrzusza az do okresu,do tego suchosc w gardle straszna,temp dosc wysoka i cycki pobolewaly,mysle ze widzialam lekka kreske w dniu okresu, 4 dni pozniej mega okres.Mysle ze biochemiczna byla,no ale teraz mialam cykl z clo i jest tak kompletnie nic...a powinna niby chociaz owu byc.W kazdym razie czekam do okresu zeby zaczac kolejny cykl i pierwszy w zyciu monitoring:)(tzn jeden skan wiec w sumie nie wiem czy to mointoring)

A jakieś strony dotyczące mierzenia temperatury macie ? Bo ja nigdy się nie wglebialam co ma temperatura wyznaczać i nie wiem w sumie[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] a nie wiem czy sama termometru nie kupię i nie zacznę mierzyć
Zerknij na ovufriend [emoji6] tam jest fajnie wszystko wytlumaczone jak mierzyc kiedy itd [emoji6] jest duzo wykresow dziewczyn wiec mozna zerknac jak to wyglada [emoji6]
A tak na codzien do zapisywania tempki polecam aplikacje ovuview [emoji6]

No właśnie ja mam podobnie jak u was.... w dodatku mam takie uczucie czasem jakym chodziła "metr nad ziemią", wiem że to pewnie głupio brzmi ale tak się czuję czasami :D
I jeszcze w ogóle mnie cycki nie bolą, a zawsze mnie bolą już nawet tydzień przed @....
A do @ chyba 3 dni... oszaleć można
Nie testujesz?

A jak sobie mierzycie szyjke?wklada sie palec do konca i wtedy czuc ze jest twarda i nie idzie dalej palec tzn ze zamknieta?troche sie zawsze balam tak daleko "grzebac"

Cześć Dziewczyny. Nie odzywalam się przez weekend bo nie było czasu. Wczoraj intensywny dzień w pięknej Szczawnicy. Wycieczka mega się udała. Dziś ogarnianie mieszkania, obiad u teściowej, na koniec prasowanie i teraz właśnie usiadłam a Mąż usypia Małą :) Tak piszecie o objawach przedokresowych (a może ciążowych?) i u mnie w tym cyklu też jest inaczej niż zwykle. Od owulacji mam bóle podbrzusza i krzyża, jajniki mnie kluja na zmianę, parę razy miałam niesmak dziwny w ustach i sutki są mega wrażliwe. Zobaczymy co z tego będzie już niedługo bo @ ma przyjść w środę. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje bo te bóle krzyżowe to momentami mam dość silne. Na szczęście dość szybko przechodzą. Jakie macie plany na wieczór? My pewnie obejrzymy mecz.

reklama
Zerknij na ovufriend [emoji6] tam jest fajnie wszystko wytlumaczone jak mierzyc kiedy itd [emoji6] jest duzo wykresow dziewczyn wiec mozna zerknac jak to wyglada [emoji6]
A tak na codzien do zapisywania tempki polecam aplikacje ovuview [emoji6]
A powiedz mi kochana jak ja wstaje codziennie od poniedziałku do piątku o 4 rano to ja mogę o tej godzinie mierzyć ta temp? Nie będzie to w niczym przeszkadzać ?

Do góry