reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A ja cieszyłam się już, że takie cykle mam krótkie, że jak do starań wrócę to nie będę musiała tak długo czekać, a tu du*pa tamten cykl 33 dniowy i ten krótszy się nie zapowiada :/

reklama
Ja miałam bóle typowo okresowo ciążowe heh i lipa więc to nie reguła
Czyli jak jestem powiedzmy 3-4 dni po owu i nie mialam zadnego bolu jajnika, podbrzusza a cycki mozna se mietolic do woli bo nie bola,tzn ze moge byc w ciazy?dodam jeszcze ze temp mam 36.6.Takie objawy a raczej kompletny ich brak u mnie swiadcza ze nic nie pyklo.

Czyli jak jestem powiedzmy 3-4 dni po owu i nie mialam zadnego bolu jajnika, podbrzusza a cycki mozna se mietolic do woli bo nie bola,tzn ze moge byc w ciazy?dodam jeszcze ze temp mam 36.6.Takie objawy a raczej kompletny ich brak u mnie swiadcza ze nic nie pyklo.
Jedne kobiety objawy mają inne nie mają ja miałam i nic z tego nie wyszło , ale ja tydzień przed @ już mam teraz miałam 4 dni przed obiawy , więc u mnie pewnie jak zajde obiawow mieć nie będę ????[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] Ciekawa ja jestem jak to będzie u mnie , w tym cyklu miałam wszystko w sumie i @@@@@ przyszła [emoji849]

Ja kilka dni po owu tez nie mialam zadnych tego typu objawow a jednak ciaza jest [emoji6] a ta temperatura to tak odppwiednio mierzona ?

Ej w ogole jak sobie przypomnie kilka dni po owu jak przypuszczam 2-3dni po zlapala mnie okropna infekcja, od razu skojarzylo mi sie to z tym ze ja nigdy az tak nie mam ze jedynie w ciąży tak mialam [emoji85] wtedy nie bralam tego pod uwage ale teraz mysle ze u mnie ta infekcja to był pierwszy objaw [emoji85]

Ja kilka dni po owu tez nie mialam zadnych tego typu objawow a jednak ciaza jest [emoji6] a ta temperatura to tak odppwiednio mierzona ?

Ej w ogole jak sobie przypomnie kilka dni po owu jak przypuszczam 2-3dni po zlapala mnie okropna infekcja, od razu skojarzylo mi sie to z tym ze ja nigdy az tak nie mam ze jedynie w ciąży tak mialam [emoji85] wtedy nie bralam tego pod uwage ale teraz mysle ze u mnie ta infekcja to był pierwszy objaw [emoji85]
A jakieś strony dotyczące mierzenia temperatury macie ? Bo ja nigdy się nie wglebialam co ma temperatura wyznaczać i nie wiem w sumie[emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji848] a nie wiem czy sama termometru nie kupię i nie zacznę mierzyć

Żadnych objawów oprócz kłucia w podbrzuszu i bólu jak na @ od czasu do czasu, to nie mam. A te bóle są codziennie od kilku dni.
Ja miałam pierwszy ból jajnika 3dpo, potem doszły cycki i jajnik z drugiej strony no i mega senność.
U mnie dziewczynki 8 dni do @ też właśnie kłuje mnie raz z jednej raz z drugiej strony podbrzusza piersi bolą wrażliwe kilka dni sutki bardzo balały ale przeszło śluz taki kremowy nie pamiętam takiego no to tyle z moich obserwacji czekać do pon mi zostaje 8-)
No to wypisz, wymaluj moje objawy. Mi najbardziej do myślenia dał ten kremowy śluz, no i bardzo wysoka szyjka :)

reklama
Do góry