Lu_cy
Fanka BB :)
Tak to pierwsza beta w dniu spodziewanej @. Owu miałam 16/17 dzień.Lucy progesteron chyba ok Przypomnij mi, to jest pierwsza beta?
O a jaki to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to pierwsza beta w dniu spodziewanej @. Owu miałam 16/17 dzień.Lucy progesteron chyba ok Przypomnij mi, to jest pierwsza beta?
O a jaki to?
A cos tam widzialam,ja ostatnio Szkola Elit pochlonelam bardzo mi sie podobal,wogole pol Netflixa juz mam zaliczonetrzeba cos robic jak maz na nocki chodziMy bedziemy ogladac jakis nowy serial horrorowaty na Netflixie - dzis ma swiatowa premiere
Kurde, nie pamietam, cos: nawiedzony dom na wzgorzu. Jakos tak
Tak to pierwsza beta w dniu spodziewanej @. Owu miałam 16/17 dzień.
A cos tam widzialam,ja ostatnio Szkola Elit pochlonelam bardzo mi sie podobal,wogole pol Netflixa juz mam zaliczonetrzeba cos robic jak maz na nocki chodzi
Ja polecam: Orange is the new black, Kopula, Strenger ThingsA co jeszcze warto obejrzeć na Netflixie? Bo płacę, a w ogóle nie oglądam...
U nas dziś grzane winko bo nadal chora jestem i domowa pizza
Ja właśnie jem pistacje ;PJa właśnie pochłonęłam 500 ml lodów śmietankowych i mnie mdli [emoji23] za dużo! Za słodkie i za duzo. Ale obżarstwo wygrało [emoji23]
Ja miałam 19 w 9tc jak miałam plamienie i dostałam dupkaDziewczyny mam wyniki. Ten progesteron chyba trochę za niski.. Wzięłam już druga tabletkę dupka.Zobacz załącznik 906996
Ja polecam orange the new Black wszystkie sezony obejrzałam ;0Ok sprawdzę
No to bardzo ładny wynik!
A co jeszcze warto obejrzeć na Netflixie? Bo płacę, a w ogóle nie oglądam...
U nas dziś grzane winko bo nadal chora jestem i domowa pizza
To trochę się uspikoilam. Dzisiaj rano jak zobaczyłam to plamienie to już myślałam że po wszystkim, ale może to jednak tylko chwilowe i później będzie w porządkuJa miałam 19 w 9tc jak miałam plamienie i dostałam dupka
Ja polecam: Orange is the new black, Kopula, Strenger Things
Dzięki dziewczyny!Ja polecam orange the new Black wszystkie sezony obejrzałam ;0