reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja polecam: Orange is the new black, Kopula, Strenger Things
Orange is the new black obejrzałam 1 sezon. Stranger Things - super. 13 powodów też OK. Jeszcze oglądałam the end of the f**ing world, Ozark - super serial, Narcos, Money Heist, Dark, The crown i The Rain reszty nie pamiętam [emoji23]

reklama
Orange is the new black obejrzałam 1 sezon. Stranger Things - super. 13 powodów też OK. Jeszcze oglądałam the end of the f**ing world, Ozark - super serial, Narcos, Money Heist, Dark, The crown i The Rain reszty nie pamiętam [emoji23]
Mnie sie jeszcze przypomnial Black mirror - dobry, futurystyczny serial o wspolczsnych technologiach jako zagrozenie w przyszlosci.

Hej dziewczyny [emoji5]

Wczoraj popołudnie spędziłam w lesie, nazbieraliśmy maślaków i znaleźliśmy 2 prawdziwki gdzieś dopiero się pokazują , ale już na niedzielny obiad do polędwicy będą [emoji7]
A wieczór bardzo leniwy , spędzony na rozmowie i leżeniu przed tv..

Dzisiaj trochę więcej zabawy. Zaraz biore się za ciasto, bo robimy małe przyjęcie urodzinowe dla mojej mamy.. Sałatki itd..
A jeszcze trzeba dzisiaj skoczyć na cmentarz poogarniać grody na Wszystkich Świętych...
Wieczorem chyba jakieś ognisko sobie zrobimy, tylko też sobie nie poszalejemy , bo ja jutro zrana muszę wstać, bo mam zajęcia na studiach [emoji12]

Trzymam kciuki za Staraczki Nasze [emoji110] [emoji110]
A któraś z Was testuje na dniach ? [emoji6]

Hej dziewczyny [emoji5]

Wczoraj popołudnie spędziłam w lesie, nazbieraliśmy maślaków i znaleźliśmy 2 prawdziwki gdzieś dopiero się pokazują , ale już na niedzielny obiad do polędwicy będą [emoji7]
A wieczór bardzo leniwy , spędzony na rozmowie i leżeniu przed tv..

Dzisiaj trochę więcej zabawy. Zaraz biore się za ciasto, bo robimy małe przyjęcie urodzinowe dla mojej mamy.. Sałatki itd..
A jeszcze trzeba dzisiaj skoczyć na cmentarz poogarniać grody na Wszystkich Świętych...
Wieczorem chyba jakieś ognisko sobie zrobimy, tylko też sobie nie poszalejemy , bo ja jutro zrana muszę wstać, bo mam zajęcia na studiach [emoji12]

Trzymam kciuki za Staraczki Nasze [emoji110] [emoji110]
A któraś z Was testuje na dniach ? [emoji6]
Fajny plan na sobote [emoji4][emoji2]
A co do testowania... Hmmm...ja mam na jutro termin @. Także zobaczymy [emoji4]

reklama
Do góry