reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ok sprawdzę :)

No to bardzo ładny wynik! :)

A co jeszcze warto obejrzeć na Netflixie? Bo płacę, a w ogóle nie oglądam...

U nas dziś grzane winko bo nadal chora jestem i domowa pizza :)
To zalezy jakie seriale kto lubi:)mi sie podobalo Sisters,Elity,Dark,Call the Midvife, the OA,Trzynascie powodow,The Killing,to tak z pamieci,ale ja mam uk Netflix i moze jest inny niz w pl.

To zalezy jakie seriale kto lubi:)mi sie podobalo Sisters,Elity,Dark,Call the Midvife, the OA,Trzynascie powodow,The Killing,to tak z pamieci,ale ja mam uk Netflix i moze jest inny niz w pl.
Call the midvife to taki dla nas tematyczny serial ;) bo pokazane sa porody i ciaze w angli na przedziale czasow roznych i jak sobie wtedy radzily polozne z chorobami i badaniami glownie opierajac sie na wiedzy bo technika to slabiutka byla:)

reklama
Do góry