U
użytkownik 168678
Gość
Ale najchętniej to zjadłabym tego kebaba i popiła winem, a potem legła na łóżku i spała do środy. Może w drugim życiu będzie mi dane kiedyś odpocząć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Według mnie progesteron masz w miare ok ale bierz dupka on nie zaszkodzi a pomoze [emoji8]Dziewczyny mam wyniki. Ten progesteron chyba trochę za niski.. Wzięłam już druga tabletkę dupka.Zobacz załącznik 906996
Biorę biorę. Chciałabym żeby już była środaWedług mnie progesteron masz w miare ok ale bierz dupka on nie zaszkodzi a pomoze [emoji8]
My bedziemy ogladac jakis nowy serial horrorowaty na Netflixie - dzis ma swiatowa premiereJakie plany macie na dzisiejszy wieczór dziewczyny?
My bedziemy ogladac jakis nowy serial horrorowaty na Netflixie - dzis ma swiatowa premiere
Mnie tez sie wydaje, ze progesteron masz przyzwoity.Dziewczyny mam wyniki. Ten progesteron chyba trochę za niski.. Wzięłam już druga tabletkę dupka.Zobacz załącznik 906996
Kurde, nie pamietam, cos: nawiedzony dom na wzgorzu. Jakos takLucy progesteron chyba ok Przypomnij mi, to jest pierwsza beta?
O a jaki to?
Jakie plany macie na dzisiejszy wieczór dziewczyny?