reklama
Blondi1437
Fanka BB :)
Ja biore duphaston od 16dc przez 10 dni podobno pomaga zajść dziś zaczynam nastepne opakowanie. A ty ile bierzesz 2 razy dziennie czy raz?Mam nadzieję, że to nie okaże się jednak biochemiczna!
Super! Wiedziałam
Doczytałam, że jednak weźmiesz Duphaston. Trzymam mocno kciuki!
Nierealne
A propos Duphastonu. Czy któraś z Was bierze go lub luteinę po owu z powodu niskiego progesteronu? Albo ma zapisane bo jest po biochemicznej, żeby sytuacja się nie powtórzyła?
Genadia
Ja biore duphaston od 16dc przez 10 dni podobno pomaga zajść dziś zaczynam nastepne opakowanie. A ty ile bierzesz 2 razy dziennie czy raz?
A badałaś progesteron czy lekarz zapisała bez badania? Ja nie biorę bo orzy ostatniej wizycie gin nic nie mówił. Ale zastanawiam się czy nie powinnam bo mam dość niski progesteron no i miała ciążę biochemiczną.
A to pierwsza dzidzia? :*******Zrobiłam sobie małą przerwę w pracy i poszłam na spacer. Mijając mamusie z wózkami pomyślałam sobie, jak wszystko będzie dobrze, to w przyszłym roku już sama na takie spacery chodzić nie będę, tylko z moją dzidzią
Fizzymensa
Kurcze ale mi się dzisiaj dziwna sytuacja przytrafiła.. wstaje rano i chcę iść do toalety ściągam spodnie od piżamy a tutaj śluz mlecznobiały, tak dużo że aż mi po nodze pociekło ogólnie dzisiaj tak mokro że szok!!
A przecież do @ jakieś 4-5 dni i zawsze susza była przed, więc nie wiem o co chodzi.....
A przecież do @ jakieś 4-5 dni i zawsze susza była przed, więc nie wiem o co chodzi.....
śmingus dyngus, ale to dobrze może to zwiastun wczesnej ciąży. Trzymam kciuki!!!Kurcze ale mi się dzisiaj dziwna sytuacja przytrafiła.. wstaje rano i chcę iść do toalety ściągam spodnie od piżamy a tutaj śluz mlecznobiały, tak dużo że aż mi po nodze pociekło ogólnie dzisiaj tak mokro że szok!!
Lovi23
Też tak kiedyś miałam... [emoji16] Ale przeszło mi gdy musiałam pracować przez pewien czas jako sekretarka. [emoji12] Pokonalam swoją słabość [emoji1]Dla mnie to jest masakra jak mam gdzies zadzwonic to sobie najpierw zapisuje co mam mowic [emoji23]a serce to chce mi uciec jak wybieram nr [emoji23]ze dwa dni musze sie przyszykowac psychicznie na rozmowe [emoji23][emoji23]
martoosia04
A my zakupy do łazienki juz mamy z głowy i teraz tylko pozostaje nam się wziąć za ten remoncik mini.
reklama
Też w zeszłym tyg robiliśmy mini remoncik. We wtorek malowałam sufit na biało i kupiłam farbę dulux..... myślałam, że to dobra farba a musiałam nałożyć 4 warstwy, aby wszystko pokryło ładnieA my zakupy do łazienki juz mamy z głowy i teraz tylko pozostaje nam się wziąć za ten remoncik mini.