reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurcze ale mi się dzisiaj dziwna sytuacja przytrafiła.. wstaje rano i chcę iść do toalety ściągam spodnie od piżamy a tutaj śluz mlecznobiały, tak dużo że aż mi po nodze pociekło:szok::szok: ogólnie dzisiaj tak mokro że szok!!
A przecież do @ jakieś 4-5 dni i zawsze susza była przed, więc nie wiem o co chodzi.....:confused2:
Taki śluz jest w ciąży :D

reklama
Kurcze ale mi się dzisiaj dziwna sytuacja przytrafiła.. wstaje rano i chcę iść do toalety ściągam spodnie od piżamy a tutaj śluz mlecznobiały, tak dużo że aż mi po nodze pociekło:szok::szok: ogólnie dzisiaj tak mokro że szok!!
A przecież do @ jakieś 4-5 dni i zawsze susza była przed, więc nie wiem o co chodzi.....:confused2:
U mnie czuje mokro a go nie ma [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50][emoji50] więc ja już nic nie rozumiem [emoji854]

Pierwsza [emoji5]
Ojojjjj to ja Cię rozumiem
emoji5.png
ja też nigdy nie doświadczyłam jeżdżenia wózkiem, kupowania ubranek, uczucia kopania w brzusiu itp. wszystko to takie nowe i piękne
emoji5.png

Też w zeszłym tyg robiliśmy mini remoncik. We wtorek malowałam sufit na biało i kupiłam farbę dulux..... myślałam, że to dobra farba :wściekła/y: a musiałam nałożyć 4 warstwy, aby wszystko pokryło ładnie
Dulux jest slaby :p
My kiedys tylko nim malowalismy, ale odkad Jedynka wprowadzila serie farb Deco&Protect, tak skradla nasze serca
I jest calkowicie niewyczuwalna, a nie tylko ze nie smierdzi :)

Dulux jest slaby :p
My kiedys tylko nim malowalismy, ale odkad Jedynka wprowadzila serie farb Deco&Protect, tak skradla nasze serca
I jest calkowicie niewyczuwalna, a nie tylko ze nie smierdzi :)
Muszę zapamiętać nazwę :) Nobiles też są dobre, ale jak byłam w sklepie to już nie było i wzięłam ten przeklęty Dulux :D

A badałaś progesteron czy lekarz zapisała bez badania? Ja nie biorę bo orzy ostatniej wizycie gin nic nie mówił. Ale zastanawiam się czy nie powinnam bo mam dość niski progesteron no i miała ciążę biochemiczną.
Nie robilam rzadnych badań wlasnie, poprostu mi przepisał na dwa cykle teraz drugi i po tym mam się odezwać. Fakt ze przed tymi tabletkami jak dostalam okres to w trakcie pierwszego dnia okresu zrobiłam test bo poprostu go miałam i jak spojzalam pozniej na niego to byly dwie kreski wiec nie wiem czy tez bylam w tej ciąży biochemicznej czy to jakas reakcja chemiczna po czasie w każdym razie mu to powiedziałam i zapisał mi te tabletki

reklama
Hej dziewczyny :) Mam do was pytanie.. Zrobiłam dziś test owulacyjny i wyszedł raczej pozytyw:
IMG_1818.JPG

A to już 21dc :o zrobiłam go tylko z ciekawości, byłam pewna, ze owulacje miałam w weekend ( bolał mnie prawy jajnik i miałam dosyć dużo śluzu, a teraz jest susza). W co bardziej wierzyć? W pozytywny test czy w to, ze śluz zwiastował owulacje?

Załączniki

• IMG_1818.JPG
    IMG_1818.JPG
    360 KB · Wyświetleń: 137
Do góry