reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
A tak normalnie to chodzisz do tej gin prywatnie?
No wcześniej zawsze prywatnie ale z tego co pamietam jak tz na poczatku roku przyniósł umowe i tam byla taka dodatkowa kartka z lista lekarzy/gabinetow w naszej okolicy i moja gin tam wlasnie byla [emoji848]
Możesz sama zadzwonić na infolinię PZU zdrowie ;) ja dzwoniłam
Nieee niech tz zadzwoni [emoji14] om ma wszystkie dane, nr ubezpieczenia itd [emoji57]
Poza tym ja nienawidzę dzwonic i rozmawiac przez telefon [emoji850]

No wcześniej zawsze prywatnie ale z tego co pamietam jak tz na poczatku roku przyniósł umowe i tam byla taka dodatkowa kartka z lista lekarzy/gabinetow w naszej okolicy i moja gin tam wlasnie byla [emoji848]
Nieee niech tz zadzwoni [emoji14] om ma wszystkie dane, nr ubezpieczenia itd [emoji57]
Poza tym ja nienawidzę dzwonic i rozmawiac przez telefon [emoji850]
hahhaha to tak samo jak ja nienawidzę dzwonić :o:D

Dla mnie to jest masakra jak mam gdzies zadzwonic to sobie najpierw zapisuje co mam mowic [emoji23]a serce to chce mi uciec jak wybieram nr [emoji23]ze dwa dni musze sie przyszykowac psychicznie na rozmowe [emoji23][emoji23]
Znam to :D Nawet jak mam dzwonić na wizytę do lekarza to już dzień wcześniej o tym myślę i schizuję :o:D:D:D:D:D:D:D

Ostatnia edycja:
Ja też kiedyś tak schizowałam jak miałam gdzieś zadzwonić ale teraz chyba przez pracę gdzie czesto gdzies sie dzwoni, to już mam mniejszy stres. Ale jednak troche tego nie lubie.

reklama
U nas [emoji173]️w tym cyklu były w pon i środę a owu niby we wtorek ale mój miał wyjazd służbowy właśnie z wtorku na środę a tak ogólnie to my wsumie codziennie 8-)jak ma być fasola to będzie i już chyba nie patrzę na te testy owu mierzenia i inne....
Ja nic nie mierze chociaż miałam zacząć w tym cyklu ale to nie na moje nerwy ;p

Do góry