reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@Martkaaa5 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
tort%20urodzinowy.gif

Martka wszystkiego naj!!!

Ja tak jak pisałam, wczoraj piwko pilam. Od seksu do zagniezdzenia mija ponad tydz a potem dopiero jak beta się zaczyna produkowac to zarodek łączy się z matką. Więc te pierwsze 2 tyg do testowania można spokojnie coś wypić.
Z tego co gdzieś czytałam dopiero jak zaczyna tworzyć się mózg to alko może zaszkodzić (i to wtedy w każdych nawet małych ilościach), więc ja nawet z kieliszka czerwonego zrezygnuje.

Ja do alko to jakiegoś ciągu nie mam, choć babskie piwko od czasu do czasu skosztuję :)
Za to problem mam z kawą, która uwielbiam, a której sobie na czas starań odmawiam. Jestem niskociśnieniowcem, więc kawa na mnie stety niestety bardzo mocno działa. Wyczytałam, że kawa może utrudnić zagnieżdżenie się zarodka [emoji848] Ale dziś sobie wyprosiłam capuccino u mojego m. Mój M. robi fantastyczną kawkę.
Mam za to do was pytanie, które mnie nurtuje. Jeśli są na wątku kobietki, które trenują to będę wdzięczna za pomoc. A jak to jest z odżywkami białkowymi w czasie ciąży? Można, nie można?

reklama
Do góry