reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Piękna sobota :) U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę :p Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?
Ja ogolnie nie pije,ale pamietam ze jak sie staralismy o pierwsze to nie spodziewalam sie ze sie uda w pierwszym miesiacu i poszlam na umpreze z kolezankami,duzo pilam mocnych alkoholi.(dodam ze okres mi sie spoznial z 10 dni a testy wymychodzily negatywne)mieszkam w uk tu sie nie da prywtanie bety zrobic...doslownie 3 dni pozniej pokazaly sie lekkie dwie kreski.Moj synek ma rozne problemy,moze to przez moja prace moze to przez infekcje a moze przez ta impreze...nie wiem.Oczywiscie nie mozna wariowac i nie robic juz nic bo sie chce zajsc, ale ja osobiscie do wszystkiego podchodze ostroznie.Podobno przez pierwsze dni dziecko nie jest polaczone z krwioobiegiem jeszcze zaraz po owulacji.Nie wiem nie znam sie,taki ja mialam przypadek

reklama
Piękna sobota :) U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę :p Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?
ja piłam normalnie :) choc wskazane jest niby przy staraniach nie pic od owu do testowania

@Malentka @buterrfly dziękuję bardzo u mnie też imprezowo dzisiaj i mój szykuje jakąś niespodzianke ale twardy jest przyznać się nue chce jaka u mnie dzisiaj 10dc więc test ewentualnie tylko owu :Di działam 8-)
Dzisiaj Twoje święto, więc baw się świetnie i działajcie [emoji5]

Ja pije tylko w jakieś okazje typu urodziny itd. I to jeszcze nie zawsze.. Więc przy mnie to monopolowe by pozamykali [emoji23] [emoji23]
Więc za alkoholem nie zatęsknie w ciąży i tak samo za kawą. Palić też nie palę więc nie będę musiała rzucać [emoji6]

Dla mnie alko może nie istnieć więc problemów nie mam zawsze się śmieje że swoje w czasach nastoletnich wypiłam :Dfajke też z koleżankami zapaliłam jak miałam 7 lat i nie pale do tej pory mama mi papierosy wybiła wtedy z głowy :D

Oczywiście że wszystko w nadmierne szkodzi jak i alko jak i niezdrowe żarcie ale zawsze powtarzam że raz na jakiś czas nawet kosteczka czekolady na diecie nie zaszkodzi jak organizm czuje ochotę na słodkie ;)

@Malentka @buterrfly dziękuję bardzo u mnie też imprezowo dzisiaj i mój szykuje jakąś niespodzianke ale twardy jest przyznać się nue chce jaka u mnie dzisiaj 10dc więc test ewentualnie tylko owu :Di działam 8-)
Dziewczyno w te twoje ... 18 urodziny ;) życzę Tobie wszystkiego co najlepsze i oczywiście dzidzi!
Do tego życzę to dzidzi. No i oczywiście dzidzi.
Przepięknej soboty i oby niespodzianka od twojego m. powaliła cię z nóg :)
P.S. No i bym zapomniała życzyć Tobie dzidzi ;)

Ostatnia edycja:
Piję normalnie :D

reklama
Do góry