reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Piękna sobota :) U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę :p Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?
Ja ogolnie nie pije,ale pamietam ze jak sie staralismy o pierwsze to nie spodziewalam sie ze sie uda w pierwszym miesiacu i poszlam na umpreze z kolezankami,duzo pilam mocnych alkoholi.(dodam ze okres mi sie spoznial z 10 dni a testy wymychodzily negatywne)mieszkam w uk tu sie nie da prywtanie bety zrobic...doslownie 3 dni pozniej pokazaly sie lekkie dwie kreski.Moj synek ma rozne problemy,moze to przez moja prace moze to przez infekcje a moze przez ta impreze...nie wiem.Oczywiscie nie mozna wariowac i nie robic juz nic bo sie chce zajsc, ale ja osobiscie do wszystkiego podchodze ostroznie.Podobno przez pierwsze dni dziecko nie jest polaczone z krwioobiegiem jeszcze zaraz po owulacji.Nie wiem nie znam sie,taki ja mialam przypadek

reklama
Piękna sobota :) U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę :p Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?
ja piłam normalnie :) choc wskazane jest niby przy staraniach nie pic od owu do testowania

@Malentka @buterrfly dziękuję bardzo u mnie też imprezowo dzisiaj i mój szykuje jakąś niespodzianke ale twardy jest przyznać się nue chce jaka u mnie dzisiaj 10dc więc test ewentualnie tylko owu :Di działam 8-)
Dzisiaj Twoje święto, więc baw się świetnie i działajcie [emoji5]

Ja pije tylko w jakieś okazje typu urodziny itd. I to jeszcze nie zawsze.. Więc przy mnie to monopolowe by pozamykali [emoji23] [emoji23]
Więc za alkoholem nie zatęsknie w ciąży i tak samo za kawą. Palić też nie palę więc nie będę musiała rzucać [emoji6]

Dla mnie alko może nie istnieć więc problemów nie mam zawsze się śmieje że swoje w czasach nastoletnich wypiłam :Dfajke też z koleżankami zapaliłam jak miałam 7 lat i nie pale do tej pory mama mi papierosy wybiła wtedy z głowy :D

Oczywiście że wszystko w nadmierne szkodzi jak i alko jak i niezdrowe żarcie ale zawsze powtarzam że raz na jakiś czas nawet kosteczka czekolady na diecie nie zaszkodzi jak organizm czuje ochotę na słodkie ;)

@Malentka @buterrfly dziękuję bardzo u mnie też imprezowo dzisiaj i mój szykuje jakąś niespodzianke ale twardy jest przyznać się nue chce jaka u mnie dzisiaj 10dc więc test ewentualnie tylko owu :Di działam 8-)
Dziewczyno w te twoje ... 18 urodziny ;) życzę Tobie wszystkiego co najlepsze i oczywiście dzidzi!
Do tego życzę to dzidzi. No i oczywiście dzidzi.
Przepięknej soboty i oby niespodzianka od twojego m. powaliła cię z nóg :)
P.S. No i bym zapomniała życzyć Tobie dzidzi ;)

Ostatnia edycja:
Piję normalnie :D

reklama
Do góry