Loli05
Fanka BB :)
Ja ogolnie nie pije,ale pamietam ze jak sie staralismy o pierwsze to nie spodziewalam sie ze sie uda w pierwszym miesiacu i poszlam na umpreze z kolezankami,duzo pilam mocnych alkoholi.(dodam ze okres mi sie spoznial z 10 dni a testy wymychodzily negatywne)mieszkam w uk tu sie nie da prywtanie bety zrobic...doslownie 3 dni pozniej pokazaly sie lekkie dwie kreski.Moj synek ma rozne problemy,moze to przez moja prace moze to przez infekcje a moze przez ta impreze...nie wiem.Oczywiscie nie mozna wariowac i nie robic juz nic bo sie chce zajsc, ale ja osobiscie do wszystkiego podchodze ostroznie.Podobno przez pierwsze dni dziecko nie jest polaczone z krwioobiegiem jeszcze zaraz po owulacji.Nie wiem nie znam sie,taki ja mialam przypadekPiękna sobota U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?