reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dlatego ja dziś piwko z M i film oglądaliśmy. Trzeba żyć normalnie i nie ma co sobie odmawiać przyjemności! Inaczej to rzeczywiście można zwariować...
Głowa do góry dziewczyny, w tym tyg część testuje, część owu, a niektóre zaczynają kolejny cykl, zobaczymy co nam październik przyniesie[emoji4]

reklama
Dziewczyny mam głupie pytanie [emoji23] zawsze jak miałam jakiś stan zapalny czy coś to swedzialo mnie tam przy wejściu, a teraz strasznie mnie swędzi na tym wzgórku łonowym nie wiem jak to nazwać [emoji14] tam gdzie włosy rosną ;p i nie wiem czy to możliwe że od nowych maszynek ? Ale używałam już ich parę razy a teraz mam jakby jakieś chrostki i swędzi :/
Też miałam kiedyś takie coś od maszynek i musiałam je zmienić nie podeszły mi

Jak tak przejrzeć wątek to są okresy żalu i płaczu, a potem euforii i znowu smutek :)
Sama miałam kiepski czas, gdy mi nie wychodziło. Płakałam, nie mogłam się skupić na pracy i obowiązkach domowych. Nic mi się nie chciało. Ale od tego cyklu jakoś podchodzę spokojniej.
Staram się teraz robić rzeczy, których albo nie będę mogła robić w ciąży albo nie będzie już na to czasu :) Wam mogę poradzić to samo. Wiem, że teraz nasze codzienne życie biegnie od owu do owu, ale postarajcie się zrobić coś dla siebie. Każda z was na pewno ma jakiś polepszacz humoru :)
Trzeba troszkę odsapnąć, bo zwariujemy kobietki :)
Ja właśnie wracam z imprezy musiałam wyjść i odreagować. No i zostawiłam chłopaków w domu grzecznie sobie śpią a ja wyrodna matka dopiero do domu wracam ;)

Mnie ostatnio też jakoś wszystko obojętne. Odkąd wiem że M. ma złe wyniki to wydaje mi się że i tak się nie uda i już nie mam ciśnienia. Tym razem [emoji173][emoji173] były co 2 dzień - wcześniej codziennie. Co ma być to będzie [emoji5]

Dzień dobry, miłej soboty kobietki [emoji8]

Nie wiem co mi odbiło, żeby tak wcześnie wstawać... Dzisiaj pracowity dzień się zapowiada, mimo że wolny ale to nic chociaż głowa będzie zajęta czymś innym

Dla Martki najpiękniejsze życzenia z okazji urodzin ! Dużo zdrówka, spełnienia marzeń tych dużych i małych! Samych słonecznych dni w Twoim życiu! [emoji8] [emoji8] Sto lat , sto lat !!
I tego najważniejszego Ci życzę, żeby październik był ostatni [emoji6]

BUNIA - bardzo dobrze, że sobie odreagowałaś.. Super, baw się kiedy tylko przyjdzie na to okazja [emoji4]

Piękna sobota :) U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę :p Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?

Piękna sobota :) U mnie dzisiaj temperatura 36,9, wczoraj 36,8. Owulacja w tym miesiącu była spóźniona, więc nie ma sensu testować, a dzisiaj mam imprezę [emoji14] Nie chcę się nakręcać i zachowywać jakbym była w ciąży, bo przecież prawdopodobnie nie jestem! Jak jest u Was z alkoholem przy staraniach?
Ja pilam normalnie [emoji6] poki nie ma || to można, nie zaszkodzi [emoji6] nie wyobrażam sobie przez rok nie ruszyc chocby karmi bo moze jestem w ciazy...[emoji6]
W sumie to nawet dwa dni przed testem wypilam dwa male kieliszki wina [emoji6]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry